Sora Danielei Crudu și-a scandalizat vecinii din Prelungirea Ghencea: ”Asta e nesimțită rău!”

Publicat: 27/03/2018 | 11:09

Ana Maria Crudu, sora celebrei Daniela Crudu, pare să fie o fire descurcăreață atunci când vine vorba de traficul sălbatic din Capitală. Reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR 1 DIN ROMÂNIA, au surprins gafa de zile mari ce i-a scandalizat la culme pe vecinii blondinei din Prelungirea Ghencea.  (Citește și: PRIN CE A TRECUT DANIELA CRUDU DUPĂ CE A RĂMAS ÎN SÂNII GOI LA ASIA EXPRESS…)

Ana Maria Crudu, sora fostei asistente TV,  a reușit printr-un singur gest să își pună în cap aproape toți vecinii. Sora Cruduței și-a parcat mașina conform zicalei ”Ai parcat ca un bou”. Mai exact, fără nicio scuză, Ana Maria Crudu și-a lăsat Dusterul total anapoda, încurcând traficul din ansamblul rezidențial în care locuiește. (NU RATA, AICI: IMAGINI MEGA-EXCLUSIVE FAMILIA LUI E SUPER-BOGATĂ, IAR PRINȚIȘORUL IRAKIAN DE 22 DE ANI RĂVĂȘEȘTE BUCUREȘTIUL CU MAȘINI DE 1 MILION €!)

Din imaginile surprinse de reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR 1 DIN ROMÂNIA, se vede, destul de clar, faptul că Ana Maria Crudu și-a parcat mașina într-un loc nepermis, în curbă și cu roțile pe trotuar, peturbând traficul auto, dar și accesul pietonilor. (CITEȘTE ȘI: DANIELA CRUDU, LA PĂMÂNT! “SUNT TERMINATĂ. AM FĂCUT SPUME LA GURĂ!”)

”Asta e nesimțită rău. Nu este prima oară când mașina este parcată anapoda. Își lasă mașina după bunul plac și nu cred că-i pasă de noi. Nu ține cont de nimeni și nimic, nu-i prima dată când încurcă traficul. Toți locatarii sunt deranjați de atitudinea ei”, ne-a declarat unul dintre vecinii tinerei, deranjat de felul în care sora vedei și-a lăsat mașina.

Mai mult decât atât, pentrul felul în care a ales să parcheze, Ana Maria a fost ”amendată” de vecinul indignat. Fără să stea prea mult pe gânduri bărbatul i-a ridicat ștergătoarele de la mașină. ”Sper ca în felul acesta o să bage la cap și nu o să mai lase mașina pe unde îi vine”, ne-a spus vecinul blondinei.(CITEȘTE ȘI: TOATĂ LUMEA SE PLÂNGEA DE BANI DAR DANIELA CRUDU…)

Citește și...