”Sora geamănă” a Biancăi Drăgușanu e model celebru la Londra! Imagini în premieră

Publicat: 11/03/2018 | 23:49

Cătălin Botezatu este cel care a descoperit-o, apoi i-a marcat cariera! Denisa Ciocoiu a apărut în calea celebrului designer în urmă cu șase ani, când a filmat pentru un show TV. A fost numită, la scurt timp, sosia Biancăi Drăgușanu, datorită calităților sale fizice. Apoi Denisa și-a luat ”zborul”. A părăsit țara cu destinația Marea Britanie, unde este un fotomodel foarte apreciat. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a găsit-o și vă prezintă imagini în premieră cu ea.

Bianca Drăgușanu a fost mult timp feblețea lui Cătălin Botezatu, iar relația specială de prietenie dintre cei doi cu siguranță nu se va șterge niciodată! Doar că Bianca și-a găsit rostul în viață, are o afacere și este și prezentatoarea unui reality-show de succes, așa că Bote s-a ”preocupat” de Denisa, după ce a zărit potențialul din ea. (NU RATA, AICI: VIDEO. BIANCA DRĂGUȘANU A FĂCUT PETRECERE MARE DE ZIUA EI!)

Tânărul manechin nu a dat cu piciorul sansei și a urmat traseul creionat de cel care avea să-i deschidă porțile în carieră. Denisa Ciocoiu a fost pentru Bote ca o „înlocuitoare” a Biancăi, despre care creatorul de modă spunea că este femeia care i-a marcat viața.

Cătălin Botezatu a îndrăgit-o pe Denisa din prima clipă și i-a dat toate sfaturile din lume, pentru ca tânăra să-și atingă scopul, acela de a ajunge un manechin căutat nu numai în țară. La câțiva ani de la lansarea și în showbiz, Denisa a trecut granițele țării: nu a ajuns în televiziune, ci și-a urmat cariera de model, pe care a îndrăgit-o din copilărie și pentru care a făcut și sacrificii. Sigur, ”mama natură” a ajutat-o din plin și, cu multă muncă, Denisa este acum unul dintre cele mai cunoscute și căutate modele din Londra. (CITEȘTE AICI: CUM O RĂSFAȚĂ VICTOR PE BIANCA)

Ea prezintă în special articole de lenjerie intimă, dar și diverse alte creații vestimentare. Frumoasa româncă s-a mutat în Londra, unde se pare că o duce de minune. Mărturie stau pozele pe care ea le postează des pe pagina sa de socializare. Fie că defilează pe catwalk, fie că se distrează în timpul liber, Denisa trăiește din plin fiecare moment, cu zâmbetul pe buze.

Botezatu, alături de ea și în Cipru, și în Grecia!

În 2012, Denisa a pozat într-o sexy-jucătoare de golf, iar shooting-urile au avut loc în Cipru. Bote a fost cel care a costumat-o atunci pe feblețea lui și a regizat ședința foto.

Apoi, cei doi au plecat în Grecia, tot pentru un pictorial. Botezatu i-a acordat Denisei o atenție sporită și atunci, fiind mai mereu în preajma ei. (VEZI AICI: DE CE A OPRIT BIANCA DRĂGUȘANU MAȘINA ÎN PLINĂ STRADĂ)

Denisa Ciocoiu nu excelează, însă, doar ca model. Într-o sesiune de Bacalaureat în care s-a picat pe capete, ea a luat examenul maturității cu media 9.35. Denisa a absolvit liceul teoretic „Marin Preda”, secția Filologie, la Turnu Măgurele, dar a ales să-și continue studiile la real, în București.

A luat apoi la „Relații Economice Internaționale”, în cadrul ASE, semn că filmările pentru show-ul lui Cătălin Botezatu nu au împiedicat-o să stea cu burta pe carte.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...