Soţia afaceristului gorjean Alin Ionescu, însărcinată în 7 luni, poze incendiare pe rețelele de socializare

Publicat: 15/10/2019 | 09:49

Larisa Tănăsoiu, soţia lui Alin Ionescu, afaceristul din Gorj care a fost căsătorit cu Cristina Spătar, a încins reţelele de socializare cu poze incendiare. Omul de afaceri Alin Ionescu (n.red. – fostul soț al cântăreței Cristina Spătar) s-a cununat, în această vară, cu ”regina Instagramului”, Larisa Tănăsoiu. 

Larisa Tănăsoiu s-a afișat prima dată cu Alin Ionescu în 2016, când el încă era căsătorit. În urmă cu trei ani, CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, l-a filmat pe milionar la faimosul club “El Capitan”, din Snagov, în timp ce se plimba cu barca alături de brunetă.

Relația s-a concretizat

La câteva zile, tot CANCAN.RO i-a fotografiat pe cei doi în club, semn că fostul soţ al Cristinei Spătar nu se ferea deloc să-şi asume relaţia. Alin Ionescu și Larisa Tănăsoiu erau afectuoşi unul cu celălalt, iar tânăra începuse să posteze imagini pe conturile sale de Facebook şi Instagram, din locurile prin care ajungea alături de milionar.

Iată că relația lor s-a oficializat acum, printr-o cununie, iar ambii au pozat mai fericiți ca niciodată. Au și motive! Unul dintre ele îl reprezintă sarcina Larisei, pe care și-o doreau foarte mult, iar minunea s-a întâmplat. În curând, cei doi vor deveni părinții unui băiețel.

Citește și...