Acasă » Exclusiv » Soția cunoscutului dinamovist, fotografiată în compania unui musculos misterios. Care ar fi povestea incredibilă din spatele imaginii

Soția cunoscutului dinamovist, fotografiată în compania unui musculos misterios. Care ar fi povestea incredibilă din spatele imaginii

De: Alina Nistor 10/02/2021 | 23:53

De-a lungul timpului, au tot existat zvonuri conform cărora Steliano Filip și soția lui s-ar fi despărțit. Cei doi au negat un posibil divorț, însă acum noi detalii ies la iveală. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini care ridică anumite semne de întrebare în ceea ce privește relația actuală dintre fotbalistul de la Dinamo și Bianca Marina.

Sunt tineri, frumoși, au împreună o fetiță superbă și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Deși povestea lor de dragoste nu a fost presărată doar cu momente de fericire, Steliano Filip și Bianca Marin au reușit să treacă peste orice obstacol. Însă… de gurile rele nu au reușit să scape!

În luna februarie a anului trecut, fotbalistul semna cu echipa AE Larissa din Grecia. Chiar înainte de plecarea lui pe tărâm grecesc, au apărut și primele speculații referitoare la un posibil divorț. Atât Steliano Filip, cât și Bianca Marina au infirmat tot, însă… prin intermediul celebrei adrese [email protected], am intrat în posesia unor imagini care vor stârni, cu siguranță, un val de controverse.

Bianca, alături de un musculos misterios

Potrivit sursei care ne-a transmis mesajul, în timp ce Steliano Filip se afla în Grecia… Bianca și-ar fi găsit alinarea alături de alt bărbat. În imagini, bruneta este surprinsă în preajma unui musculos misterios. Speculațiile ar fi întărite și de faptul că, de câteva luni bune, nici fotbalistul și nici soția sa nu au mai publicat vreo fotografie în care să apară împreună. Ultima postare a unui tablou fericit de familie a fost făcută în luna noiembrie a anului trecut, cu ocazia zilei de naștere a Biancăi. (CITEȘTE ȘI: INTERNAŢIONALUL DINAMOVIST STELIANO FILIP ŞI-A BOTEZAT FETIŢA! NAŞ A FOST UN COLEG AL LUI, ŞI EL TRICOLOR)

Să fie, oare, un sâmbure de adevăr în zvonurile care circulă sau Bianca este ținta unor răutăți? Steliano Filip s-a întors în România și a semnat din nou cu Dinamo. Așa că… dacă relația dintre cei doi s-ar fi răcit la un moment dat, acum au ocazia să o sudeze din nou.

Bianca, alături de musculosul misterios

Steliano Filip, declarație de dragoste pentru soția sa

Nimic, însă, nu prevestea posibila ruptură dintre cei doi. La sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, Bianca Filip și-a sărbătorit ziua de naștere. Tânăra a primit numeroase mesaje și urări de bine din partea familiei și apropiaților, însă… de departe, cel mai impresionant a fost mesajul primit de la soțul ei.

Steliano Filip a scos la iveală o latură mai puțin cunoscută. Fotbalistul a postat, pe contul lui de Facebook, un mesaj emoționant prin care și-a declarat iubirea necondiționată față de soția sa. (CITEȘTE ȘI: SOȚIA CUNOSCUTULUI FOTBALIST S-A DEZBRĂCAT LA PLAJĂ. FOSTA MISS ESTE… TOP!)

”Dragostea mea, astăzi este ziua ta și este despre tine. Așa se spune în mod normal când e ziua cuiva, dar pentru mine în fiecare zi este despre tine. Despre tine și despre noi. Îți mulțumesc că m-ai învățat să iubesc cu adevărat. Poate că uneori sunt capricios, enervant și devin chiar insuportabil, dar vreau să știi, dragostea mea, că toate astea sunt parte din mine, dar o parte minoră.

Majoritatea ființei mele este dedicată ție și numai ție. Și tu știi foarte bine asta. Chiar și când sunt insuportabil, eu tot te iubesc pentru că am găsit în tine soția perfectă și mama perfectă. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că mi te-a scos în cale. La mulți ani, soția mea! Te iubesc și am să o fac pentru eternitate!”, a fost mesajul postat de Steliano Filip pe Facebook.

Steliano Filip s-a botezat la 25 de ani

În 2019, într-o ceremonie care a avut loc în localitatea Beiuș (Bihor), Filip s-a botezat în fața a câteva sute de membri ai Bisericii Penticostale. Fotbalistul a făcut acest pas la vârsta de 25 de ani, așa cum prevede religia sa. Spre deosebire de ortodocși, penticostalii sunt botezați când ajung la vârsta maturității. (VEZI ȘI: SOȚIA VESTITULUI FOTBALIST S-A UNDUIT SENZUAL PE PLAJĂ + CE GEST SURPRINZĂTOR A FĂCUT ÎN VALURI)

Din cauza religiilor diferite, Steliano Filip și Bianca nu s-au căsătorit în fața lui Dumnezeu, ci doar civil. Pe 19 aprilie 2017, Steliano Filip și Bianca Marina au spus ”Da!”, în mare secret, la Starea Civilă a Sectorului 1. Martori și nași la fericitul eveniment au fost Sergiu Hanca, la rândul lui fotbalist, şi soţia lui, Andreea.

Noi ne cunoaştem de 14 ani şi ne-am îndrăgostit în Bucureşti. Cantonamentele sunt groaznice, mai ales cele de 2-3 săptămâni din vară. El era ba la antrenament, ba în cantonament. Nu este cel mai romantic. La început era gelos”, declara Bianca Marina cu puțin timp înainte să se mărite cu Steliano Filip.

Steliano Filip s-a întors la Dinamo

Fundașul cu șapte meciuri în naționala României a semnat un contract valabil până în vara anului 2023 cu Dinamo. Steliano Filip a mai evoluat la Dinamo între 2012 și 2018, timp în care a strâns 153 de meciuri, a marcat de șase ori și a oferit zece pase decisive. În 2018, acesta a fost vândut de clubul patronat atunci de Ionuț Negoiță în Croația, la Hajduk Split, pentru 500.000 de euro. (CITEȘTE ȘI: STELIANO FILIP I-A FĂCUT MARCAJ STRÂNS IUBITEI. NU ŞI-A LUAT OCHII DE PE EA)

”Steliano Filip a semnat astăzi (n.r. 23 ianuarie) un contract cu Dinamo București până la 30 iunie 2023 și este noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare, a anunțat managerul sportiv Marius Adrian Nicolae pentru site-ul oficial al clubului.

Ultima oară la Larissa, în prima ligă a campionatului din Grecia, Steliano Filip revine după 3 ani la Dinamo București, clubul la care a terminat junioratul și a cunoscut performanța pe plan intern, cucerind două trofee în tricoul alb-roșu, Supercupa României (2012) și Cupa Ligii (2017)”, se arăta în comunicatul emis de club.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc...
Unde merg românii în minivacanță. Destinațiile aflate în top
Unde merg românii în minivacanță. Destinațiile aflate în top
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice