Soția ex-candidatului la Președinție a primit ajutor la partaj din partea judecătorilor. E vorba de mulți bani!

Publicat: 23/01/2020 | 22:54

Eduard Gheorghe Manole și soția lui, Andreea Maria, își împart bunurile în instanță. Recent, partenera ex-candidatului la Președinție a primit ajutor la partaj din partea judecătorilor, obținând, astfel, o primă victorie. Este vorba de mulți bani! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Eduard și Andreea Maria s-au căsătorit în anul 2007. Au doi copii și păreau să aibă o căsnicie frumoasă. Însă, în aprilie 2018, lucrurile au luat o întorsătură nedorită, iar femeia a înregistrat acțiunea de divorț.

(VEZI AICI: SOȚIA CELUI MAI BOGAT ROMÂN CERE CA STATUL SĂ O AJUTE ÎN PROCESUL DE DIVORȚ!)

Taxă de timbru de aproximativ 20.000 de euro

Potrivit unor surse din mediul judiciar, soția politicianului-milionar a pretins în instanță o cotă egală din imobilul din Voluntari, acolo unde a locuit alături de ex-candidatul la Președinție, jumătate din firma pe care o are soțul ei, dar și o parte din banii pe care acesta îi deține într-un cont din străinătate.

Eduard Manole este în plin proces de partaj
Eduard Manole este în plin proces de partaj

În februarie 2019, magistrații de la Judecătoria Buftea au decis să amâne decizia cu privire la averea lui Eduard Gheorghe Manole pentru că soția lui, Andreea Maria, nu a achitat taxa de timbru de aproximativ 20.000 de euro.

(CITEȘTE ȘI: SOȚIA POLITICIANULUI-MILIONAR A DEPUS DIVORȚUL ÎN JOIA MARE… ÎL ACUZĂ DE VIOLENȚE CONJUGALE!)

Andreea Maria, o primă victorie în instanță: “Admite în parte…”

Femeia nu a abandonat lupta și a cerut judecătorilor să fie păsuită de plata taxei de timbru, la mijloc fiind o avere uriașă. Și, într-un final, a avut câștig de cauză! Recent, instanța a decis ca Andreea Maria să aibă posibilitatea să achite taxa de timbru la trei luni distanță după ce se va pronunța partajul. În continuare, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, verdictul judecătorilor.

Admite în parte cererea de ajutor public judiciar formulată de reclamanta Manole Andreea Maria. Acordă reclamantei ajutor public judiciar sub forma amânării plății taxei judiciare de timbru în cuantum de 84.271 lei. Pune în vedere reclamantei să achite taxa judiciară de timbru în termen de 90 de zile de la rămânerea definitivă a hotărârii în dosarul ****/**/2019”, a fost decizia magistraților de la Judecătoria Buftea.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu modul în care se va împărți averea între cei doi soți.

Ea nu a lucrat niciodată! Avea șofer, bonă, menajeră și…”

În apărarea sa, Eduard Gheorghe Manole a susținut, în fața judecătorilor, imediat după ce a aflat de pretențiile sale cu privire la avere, că Andreea Maria nu a lucrat niciodată și că a beneficiat în permanență de șofer personal, bonă, dar și de o menajeră și de o asistentă.

Ea nu a lucrat niciodată! Avea șofer, bonă, menajeră, asistentă. Iar casa din Voluntari a fost achiziționată din fonduri proprii, astfel că aceasta nu poate fi inclusă în masa partajabilă”, ar fi susținut, în fața instanței, fostul candidat la Președinția României.

(NU RATA: FOSTA SOȚIE ÎL “PULVERIZEAZĂ” PE CUNOSCUTUL FOTBALIST AL “GENERAȚIEI DE AUR”)

Politicianul a cunoscut de mic greutățile

Eduard Manole s-a născut în data de 21 martie 1964 la Constanța. Părinții săi – mama – profesoară de limba engleză și tatăl, navigator, s-au străduit să le ofere lui și fratelui lui toate condițiile pentru o copilărie lipsită de griji. Mama sa, personalitate puternică s-a ocupat foarte mult de educația și bună creștere a celor doi copii, ținând loc și de tată atunci când acesta era plecat pentru prea mult timp pe mare.

În momentul în care, din păcate, vasul de croazieră Transilvania s-a scufundat – vas pe care lucra tatăl – singurul susținător financiar al familiei, implicând astfel probleme financiare pentru familie – mama – foarte ambițioasă, cu doi copii mici, a urmat cursurile Facultății de Limbă Engleză – reușind astfel în scurt timp să restabilească echilibrul economic al familiei”, arată afaceristul în vârstă de 55 de ani pe blogul său.

(VEZI AICI: CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ ALESSIA & SOȚUL S-AU ÎMPĂCAT LA 6 LUNI DE LA DIVORȚ!)

Eduard Manole a candidat de două ori la Președinție împotriva lui Traian Băsescu, Mircea Geoană, Crin Antonescu, Ion Iliescu sau Gigi Becali.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...