Acasă » Exclusiv » Soția l-a ”fugărit” pe Adi Despot prin magazine! Iar el n-a avut nimic împotrivă…

Soția l-a ”fugărit” pe Adi Despot prin magazine! Iar el n-a avut nimic împotrivă…

De: Alexandru C. 07/12/2019 | 22:35

Adi Despot a declarat, la un moment dat, că relația sa cu muzica este ”patologică”, un adevărat ”refugiu al tuturor lipsurilor” sale. Solistul trupei ”Vița de Vie” este un nume sonor în industria muzicală din România, dar și un artist care se implică, în dese rânduri, în viața agorei. Nu poate sta deoparte și nu și-a asumat niciodată doar rolul de chibiț, iar cei mai mulți îl consideră un artist complet. S-a aflat în pericolul de a-și pierde viața în timpul tragediei de la ”Colectiv” și a fost unul dintre cei care s-au luptat, alături de pompieri și medici, pentru salvarea celor răniți. Dar, în același timp, Adi Despot este și un familist convins, bifând mai mult de 20 de ani alături de partenera de viață. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a descoperit pe Adi Despot în ”exercițiul funcțiunii”, la cumpărături împreună cu soția, într-unul dintre mall-urile Capitalei, iar imaginile – în exclusivitate – îl surprind pe artist într-o postură în care se simte, fără exagerare, în elementul său. (CITEȘTE ȘI: EX-ȘTIRISTA DE LA ANTENĂ RUPE TĂCEREA LA UN AN DE LA SCANDALUL CU ADI DESPOT)

Mulți bărbați simt cum le crește tensiunea atunci când aud despre o zi de shopping planificată de soție. Orele petrecute prin magazine nu au darul de a-i liniști sufletește, astfel încât o astfel de ieșire este, de cele mai multe ori, o corvoadă suportată cu mare greutate de partea masculină a familiei. Dar Adi Despot se poziționează la polul opus, fiind unul dintre aceia care își îndeplinesc, conștiincioși, și astfel de sarcini conjugale firești.

Adi Despot a cunoscut-o pe Lisa Sandra încă de când se aflau în liceu. Dragostea adolescentină s-a transformat, pe măsură ce a trecut timpul, într-o pasiune permanentă, iar viața a confirmat că amândoi au făcut, la vremea respectivă, cea mai bună alegere. ”Familia este cea mai importantă pentru mine”, mărturisește Adrian Despot. (NU RATA: FILMĂRI SECRETE DIN TIMPUL INCENDIULUI DE LA COLECTIV)

Viața de familie, departe de ochii curioșilor

Adrian Despot și Lisa s-au căsătorit în 2003, după 11 ani de relație, preferând o discreție aproape ieșită din comun. Au doi copii, Toma și Maia, dorind, dintotdeauna, să-și păstreze viața de familie departe de ochii curioșilor.

”Eu jucam baschet în curtea liceului ei, iar în pauzele dintre meciuri cântam la chitară Beatles, Phoenix, cred că zgomotul a atras-o. Noi doi suntem firi diametral opuse şi tocmai acesta este motivul pentru care suntem împreună de 20 de ani. Suntem Yin şi Yang, tensiune şi relaxare. Ne completăm reciproc şi doar împreună devenim întregi”, a povestit Adrian Despot, solistul trupei „Vița de Vie”, într-un interviu mai vechi. (CITEȘTE ȘI: REPORTERIŢA FĂCUTĂ CELEBRĂ DE ADI DESPOT S-A LĂSAT DE PRESĂ ŞI S-A FĂCUT MODEL)

Partidă de shopping în familia Despot

Îmbrăcați lejer și părând deciși să nu plece cu mâna goală după o partidă de shopping, Adrian Despot și Lisa au luat mall-ul ”la pas”, studiind oferta, prețurile, intrând în toate magazinele care ar fi putut ”ascunde” produsele aflate pe lista de cumpărături a familiei. Adi Despot și-a ”flancat” soția, atent, fiind tot timpul aproape de ea, cu o jumătate de pas înapoi, lăsând întâietate doamnei, așa cum este și firesc. În unele momente, a ascultat cu atenție ce spunea Lisa, iar imaginea celor doi este sugestivă și confirmă relația foarte strânsă dintre ei. Nimic nu pare forțat, atunci când îi urmărești, iar ”seriozitatea” caracteristică a ”omului” Adi Despot este un ”ingredient” care completează fotografia, în ansamblul său. (CITEȘTE ȘI: ADRIAN DESPOT SE IUBEŞTE DE 20 DE ANI CU LISA! CUM ARATĂ SOŢIA CÂNTĂREŢULUI)

”Artistul, încet, încet, acaparează omul. Omul se închide în el. Oamenii recunosc artistul. Artistul este o chestie diabolică. Mie îmi place de omul Adrian, nu de artistul Adrian. Artistul Adrian e un om posomorât, melancolic. Omul Adrian este un om foarte bun și vreau să îl păstrez cât mai aproape de mine”, spunea Adi Despot într-un interviu.

Adi Despot, foarte atent la ”indicațiile” Lisei

Bucătăria este un loc unde întreaga familie se reunește. Este locul unde sunt povestite întâmplările desfășurat de-a lungul întregii zile și, mai ales, camera unde mirosurile sunt apetisante, iar pofta de mâncare crește direct proporțional. Bineînțeles că doamna familiei Despot nu putea rata ocazia de a verifica și o cratiță a cărei valoare și calitate nu pot fi stabilite, pe termen lung, decât după ce gospodina se folosește de ele în timp ce prepară prânzuri sau cine gustoase. Se poate observa că Adi Despot, la rândul său, studiază cu mare atenție recipientul. Dar suntem convinși că ultima decizie – ”Cumpărăm sau nu cumpărăm, e o achiziție utilă pe termen lung?” – i-a aparținut Lisei. (VEZI ȘI AICI: ANDREEA RAICU A FOST PREZENTA LA LIVE-URILE DE LA VOCEA ROMANIEI)

 

Discuții în familie. Subiectul? O nouă achiziție destinată… bucătăriei

Adi Despot și Lisa s-au dovedit a fi doi cumpărători meticuloși. Nu au părăsit mall-ul până când nu au bifat produsele de pe lista de cumpărături și, de fiecare dată când au intrat într-un magazin, decizia a fost luată în doi. Referindu-ne la partea masculină despre care scriam că, în 75% dintre cazuri, se plictisește repede în timpul partidelor de shopping -, trebuie spus că Adi are o răbdare ”de fier”. Deși varianta cea mai plauzibilă ar fi aceea că rămâne, pur și simplu, un artist care se simte în pielea lui și atunci când merge, alături de soție, prin magazine. (VEZI ȘI: KIM KARDASHIAN, SUSPECTĂ DE O BOALĂ AUTOIMUNĂ)

Împreună. Și la bine, și la greu, și la shopping

”Fiecare artist e băgat instantaneu într-o cutiuță”

Adi Despot are păreri tranșante, de fiecare dată, și nu se ferește să le facă publice. Consideră că ne aflăm în faza în care domină ”cultura copy-paste”, din punct de vedere muzical, totul transformându-se într-un ”spectacol” cu final dinainte cunoscut. Melodii care sunt la fel, voci asemănătoare, orchestrații ”trase” la fel.

”Una dintre frustrările mele este că trăim într-o cultură copy-paste, muzical vorbind”, spune Adi Despot. „Pentru a reuși ca artist nou pe piață, originalitatea este prima piatră de moară la care trebuie să renunțe. Este un paradox. Pentru a reuși, ce trebuie să facă este să aplice rețeta anterioară, care a avut succes. Din cauza asta, majoritatea artiștilor difuzați de radiourile comerciale pot să fie același din punctul meu de vedere. Melodiile sunt la fel, vocile sunt la fel, sunt orchestrate la fel, trase la fel. Fiecare artist e băgat instantaneu într-o cutiuță cu eticheta unui artist de afară”, mărturisește Adi. (VEZI AICI: CUM A SCĂPAT CU VIAȚĂ ADRIAN DESPOT DIN INFERNUL COLECTIV)

Vorbind despre ceea ce se întâmplă pe scena emisiunii  ”Vocea României”, show unde – în sezonul 7 – a fost jurat, Adi Despot se teme că tinerii talentați care au impresionat jurații și telespectatorii pot avea neșansa de a intra într-un ”malaxor” și de a ajunge, după un oarecare interval de timp, doar un ”produs” în pas cu… tendințele contemporane.

Adrian Despot și tragedia de la ”Colectiv”: ”Am avut noroc că am căzut, că am fost la podea

În acea seară – 30 octombrie 2015 -, la Colectiv, Adrian Despot ar fi trebuit să cânte o melodie împreună cu trupa Goodbye to Gravity. Făcuseră şi repetiţii pentru concert, însă n-au mai apucat să urce pe scenă. Chemat ca martor în procesul ”Colectiv”, Despot a spus că a avut noroc în acele momente tragice pe care nu le va putea uita niciodată.

Când a izbucnit incendiul, eram în partea stângă a scenei, într-un fel de backstage. Discutam cu un prieten, Cezar Popescu (n.red. – membru în formaţia „Viţa de Vie”) şi, la un moment dat, am observat că s-a oprit muzica. Am ieşit să văd ce se întâmplă şi atunci am văzut tot tavanul cuprins de flăcări”, povesteşte Adrian Despot. „«Aţi văzut, erau extinctoare în club?”, vrea să ştie judecătorul. „Pe vremea aia, nu ne uitam după extinctoare. După Colectiv, am început să ne uităm„, răspunde martorul. Apoi continuă declaraţia: „Am văzut focul, mi-am luat haina şi am fugit spre ieşire. Am fost norocoşi să ajungem în acel container. Nu s-a mai putut înainta, ieşirea era blocată. Piciorul mi-a fost prins de altcineva în busculadă, iar mulţimea din spate m-a împins şi am căzut. Am avut noroc că am căzut, că am fost la podea”, a declarat artistul. (NU RATA: ADI DESPOT, DRAMA SECRETA!)

Adi Despot, ajutându-i pe pompieri să transporte un rănit, după incendiul devastator de la ”Colectiv”

A absolvit secția de Pedagogie a Universității Naționale de Muzică din București

Născut la 21 martie 1976, în Felnac, Arad, Adi Despot este compozitor, producător și estetician muzical. A absolvit secția de Pedagogie a Universității Naționale de Muzică din București, a ”bifat” și SAE Institute (School of Audio Engineering) – Köln , fiind membru în Comisia de Specialitate a CREDIDAM (Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor interpreți).

În 1996, Despot a participat la un show de televiziune care a făcut audiențe record pentru TVR, „Școala Vedetelor”. La finele aceluiași an, este cooptat în trupa de rock Vița de Vie, fondată de către Sorin Tănase și Sorin Dănescu. Trupa semnează un contract cu Zone Records, astfel că apare pe piață primul album, intitulat „Rahova”.  (NU RATA: ADI DESPOT, ACCIDENT LA SCHI! CANTARETUL A FOST OPERAT DE URGENTA LA SPITALUL MILITAR)

Avându-l pe Adrian Despot ca solist, trupa a lansat albumele RAHOVA (1997), FENOMENTAL (1999), EXXTRA (2001), DOI (2002), EGON (2007), FETISH (2010), obținând Premiul pentru debut (1998 – Rahova), Premiul pentru cea mai bună trupă rock și cea mai bună piesă rock (2000-Fenomental/Basul și cu toba mare) și Premiul pentru cel mai bun album de rock alternativ (2001-Exxtra).

În același an, Adi Despot a colaborat cu… Paraziții – melodia „Shoot Yourself” – cântând un vers în respectiva piesă – „Super producții nu atrag măcar un fan, în numele vostru se aruncă banii… pe geam”. În anul 2002, Vița de Vie formează VdVmusic, propriul studio audio/video și devine o formație independentă, începând să își producă singură albumele și videoclipurile. (CITEȘTE ȘI: DANIELA CRUDU S-A ”PLICTISIT” ÎN DOUĂ ZILE DE FIUL LUI OPREA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...