Home » Exclusiv » Soția l-a ”fugărit” pe Adi Despot prin magazine! Iar el n-a avut nimic împotrivă…

Soția l-a ”fugărit” pe Adi Despot prin magazine! Iar el n-a avut nimic împotrivă…

De: Alexandru C. 07/12/2019 | 22:35

Adi Despot a declarat, la un moment dat, că relația sa cu muzica este ”patologică”, un adevărat ”refugiu al tuturor lipsurilor” sale. Solistul trupei ”Vița de Vie” este un nume sonor în industria muzicală din România, dar și un artist care se implică, în dese rânduri, în viața agorei. Nu poate sta deoparte și nu și-a asumat niciodată doar rolul de chibiț, iar cei mai mulți îl consideră un artist complet. S-a aflat în pericolul de a-și pierde viața în timpul tragediei de la ”Colectiv” și a fost unul dintre cei care s-au luptat, alături de pompieri și medici, pentru salvarea celor răniți. Dar, în același timp, Adi Despot este și un familist convins, bifând mai mult de 20 de ani alături de partenera de viață. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a descoperit pe Adi Despot în ”exercițiul funcțiunii”, la cumpărături împreună cu soția, într-unul dintre mall-urile Capitalei, iar imaginile – în exclusivitate – îl surprind pe artist într-o postură în care se simte, fără exagerare, în elementul său. (CITEȘTE ȘI: EX-ȘTIRISTA DE LA ANTENĂ RUPE TĂCEREA LA UN AN DE LA SCANDALUL CU ADI DESPOT)

Mulți bărbați simt cum le crește tensiunea atunci când aud despre o zi de shopping planificată de soție. Orele petrecute prin magazine nu au darul de a-i liniști sufletește, astfel încât o astfel de ieșire este, de cele mai multe ori, o corvoadă suportată cu mare greutate de partea masculină a familiei. Dar Adi Despot se poziționează la polul opus, fiind unul dintre aceia care își îndeplinesc, conștiincioși, și astfel de sarcini conjugale firești.

Adi Despot a cunoscut-o pe Lisa Sandra încă de când se aflau în liceu. Dragostea adolescentină s-a transformat, pe măsură ce a trecut timpul, într-o pasiune permanentă, iar viața a confirmat că amândoi au făcut, la vremea respectivă, cea mai bună alegere. ”Familia este cea mai importantă pentru mine”, mărturisește Adrian Despot. (NU RATA: FILMĂRI SECRETE DIN TIMPUL INCENDIULUI DE LA COLECTIV)

Viața de familie, departe de ochii curioșilor

Adrian Despot și Lisa s-au căsătorit în 2003, după 11 ani de relație, preferând o discreție aproape ieșită din comun. Au doi copii, Toma și Maia, dorind, dintotdeauna, să-și păstreze viața de familie departe de ochii curioșilor.

”Eu jucam baschet în curtea liceului ei, iar în pauzele dintre meciuri cântam la chitară Beatles, Phoenix, cred că zgomotul a atras-o. Noi doi suntem firi diametral opuse şi tocmai acesta este motivul pentru care suntem împreună de 20 de ani. Suntem Yin şi Yang, tensiune şi relaxare. Ne completăm reciproc şi doar împreună devenim întregi”, a povestit Adrian Despot, solistul trupei „Vița de Vie”, într-un interviu mai vechi. (CITEȘTE ȘI: REPORTERIŢA FĂCUTĂ CELEBRĂ DE ADI DESPOT S-A LĂSAT DE PRESĂ ŞI S-A FĂCUT MODEL)

Partidă de shopping în familia Despot

Îmbrăcați lejer și părând deciși să nu plece cu mâna goală după o partidă de shopping, Adrian Despot și Lisa au luat mall-ul ”la pas”, studiind oferta, prețurile, intrând în toate magazinele care ar fi putut ”ascunde” produsele aflate pe lista de cumpărături a familiei. Adi Despot și-a ”flancat” soția, atent, fiind tot timpul aproape de ea, cu o jumătate de pas înapoi, lăsând întâietate doamnei, așa cum este și firesc. În unele momente, a ascultat cu atenție ce spunea Lisa, iar imaginea celor doi este sugestivă și confirmă relația foarte strânsă dintre ei. Nimic nu pare forțat, atunci când îi urmărești, iar ”seriozitatea” caracteristică a ”omului” Adi Despot este un ”ingredient” care completează fotografia, în ansamblul său. (CITEȘTE ȘI: ADRIAN DESPOT SE IUBEŞTE DE 20 DE ANI CU LISA! CUM ARATĂ SOŢIA CÂNTĂREŢULUI)

”Artistul, încet, încet, acaparează omul. Omul se închide în el. Oamenii recunosc artistul. Artistul este o chestie diabolică. Mie îmi place de omul Adrian, nu de artistul Adrian. Artistul Adrian e un om posomorât, melancolic. Omul Adrian este un om foarte bun și vreau să îl păstrez cât mai aproape de mine”, spunea Adi Despot într-un interviu.

Adi Despot, foarte atent la ”indicațiile” Lisei

Bucătăria este un loc unde întreaga familie se reunește. Este locul unde sunt povestite întâmplările desfășurat de-a lungul întregii zile și, mai ales, camera unde mirosurile sunt apetisante, iar pofta de mâncare crește direct proporțional. Bineînțeles că doamna familiei Despot nu putea rata ocazia de a verifica și o cratiță a cărei valoare și calitate nu pot fi stabilite, pe termen lung, decât după ce gospodina se folosește de ele în timp ce prepară prânzuri sau cine gustoase. Se poate observa că Adi Despot, la rândul său, studiază cu mare atenție recipientul. Dar suntem convinși că ultima decizie – ”Cumpărăm sau nu cumpărăm, e o achiziție utilă pe termen lung?” – i-a aparținut Lisei. (VEZI ȘI AICI: ANDREEA RAICU A FOST PREZENTA LA LIVE-URILE DE LA VOCEA ROMANIEI)

 

Discuții în familie. Subiectul? O nouă achiziție destinată… bucătăriei

Adi Despot și Lisa s-au dovedit a fi doi cumpărători meticuloși. Nu au părăsit mall-ul până când nu au bifat produsele de pe lista de cumpărături și, de fiecare dată când au intrat într-un magazin, decizia a fost luată în doi. Referindu-ne la partea masculină despre care scriam că, în 75% dintre cazuri, se plictisește repede în timpul partidelor de shopping -, trebuie spus că Adi are o răbdare ”de fier”. Deși varianta cea mai plauzibilă ar fi aceea că rămâne, pur și simplu, un artist care se simte în pielea lui și atunci când merge, alături de soție, prin magazine. (VEZI ȘI: KIM KARDASHIAN, SUSPECTĂ DE O BOALĂ AUTOIMUNĂ)

Împreună. Și la bine, și la greu, și la shopping

”Fiecare artist e băgat instantaneu într-o cutiuță”

Adi Despot are păreri tranșante, de fiecare dată, și nu se ferește să le facă publice. Consideră că ne aflăm în faza în care domină ”cultura copy-paste”, din punct de vedere muzical, totul transformându-se într-un ”spectacol” cu final dinainte cunoscut. Melodii care sunt la fel, voci asemănătoare, orchestrații ”trase” la fel.

”Una dintre frustrările mele este că trăim într-o cultură copy-paste, muzical vorbind”, spune Adi Despot. „Pentru a reuși ca artist nou pe piață, originalitatea este prima piatră de moară la care trebuie să renunțe. Este un paradox. Pentru a reuși, ce trebuie să facă este să aplice rețeta anterioară, care a avut succes. Din cauza asta, majoritatea artiștilor difuzați de radiourile comerciale pot să fie același din punctul meu de vedere. Melodiile sunt la fel, vocile sunt la fel, sunt orchestrate la fel, trase la fel. Fiecare artist e băgat instantaneu într-o cutiuță cu eticheta unui artist de afară”, mărturisește Adi. (VEZI AICI: CUM A SCĂPAT CU VIAȚĂ ADRIAN DESPOT DIN INFERNUL COLECTIV)

Vorbind despre ceea ce se întâmplă pe scena emisiunii  ”Vocea României”, show unde – în sezonul 7 – a fost jurat, Adi Despot se teme că tinerii talentați care au impresionat jurații și telespectatorii pot avea neșansa de a intra într-un ”malaxor” și de a ajunge, după un oarecare interval de timp, doar un ”produs” în pas cu… tendințele contemporane.

Adrian Despot și tragedia de la ”Colectiv”: ”Am avut noroc că am căzut, că am fost la podea

În acea seară – 30 octombrie 2015 -, la Colectiv, Adrian Despot ar fi trebuit să cânte o melodie împreună cu trupa Goodbye to Gravity. Făcuseră şi repetiţii pentru concert, însă n-au mai apucat să urce pe scenă. Chemat ca martor în procesul ”Colectiv”, Despot a spus că a avut noroc în acele momente tragice pe care nu le va putea uita niciodată.

Când a izbucnit incendiul, eram în partea stângă a scenei, într-un fel de backstage. Discutam cu un prieten, Cezar Popescu (n.red. – membru în formaţia „Viţa de Vie”) şi, la un moment dat, am observat că s-a oprit muzica. Am ieşit să văd ce se întâmplă şi atunci am văzut tot tavanul cuprins de flăcări”, povesteşte Adrian Despot. „«Aţi văzut, erau extinctoare în club?”, vrea să ştie judecătorul. „Pe vremea aia, nu ne uitam după extinctoare. După Colectiv, am început să ne uităm„, răspunde martorul. Apoi continuă declaraţia: „Am văzut focul, mi-am luat haina şi am fugit spre ieşire. Am fost norocoşi să ajungem în acel container. Nu s-a mai putut înainta, ieşirea era blocată. Piciorul mi-a fost prins de altcineva în busculadă, iar mulţimea din spate m-a împins şi am căzut. Am avut noroc că am căzut, că am fost la podea”, a declarat artistul. (NU RATA: ADI DESPOT, DRAMA SECRETA!)

Adi Despot, ajutându-i pe pompieri să transporte un rănit, după incendiul devastator de la ”Colectiv”

A absolvit secția de Pedagogie a Universității Naționale de Muzică din București

Născut la 21 martie 1976, în Felnac, Arad, Adi Despot este compozitor, producător și estetician muzical. A absolvit secția de Pedagogie a Universității Naționale de Muzică din București, a ”bifat” și SAE Institute (School of Audio Engineering) – Köln , fiind membru în Comisia de Specialitate a CREDIDAM (Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor interpreți).

În 1996, Despot a participat la un show de televiziune care a făcut audiențe record pentru TVR, „Școala Vedetelor”. La finele aceluiași an, este cooptat în trupa de rock Vița de Vie, fondată de către Sorin Tănase și Sorin Dănescu. Trupa semnează un contract cu Zone Records, astfel că apare pe piață primul album, intitulat „Rahova”.  (NU RATA: ADI DESPOT, ACCIDENT LA SCHI! CANTARETUL A FOST OPERAT DE URGENTA LA SPITALUL MILITAR)

Avându-l pe Adrian Despot ca solist, trupa a lansat albumele RAHOVA (1997), FENOMENTAL (1999), EXXTRA (2001), DOI (2002), EGON (2007), FETISH (2010), obținând Premiul pentru debut (1998 – Rahova), Premiul pentru cea mai bună trupă rock și cea mai bună piesă rock (2000-Fenomental/Basul și cu toba mare) și Premiul pentru cel mai bun album de rock alternativ (2001-Exxtra).

În același an, Adi Despot a colaborat cu… Paraziții – melodia „Shoot Yourself” – cântând un vers în respectiva piesă – „Super producții nu atrag măcar un fan, în numele vostru se aruncă banii… pe geam”. În anul 2002, Vița de Vie formează VdVmusic, propriul studio audio/video și devine o formație independentă, începând să își producă singură albumele și videoclipurile. (CITEȘTE ȘI: DANIELA CRUDU S-A ”PLICTISIT” ÎN DOUĂ ZILE DE FIUL LUI OPREA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Secret MURDAR! De ce se plimbă, de fapt, stewardesele pe culoar, în avion? Nici prin gând nu-ți trece asta:
Secret MURDAR! De ce se plimbă, de fapt, stewardesele pe culoar, în avion? Nici prin...
Klaus Iohannis a dat lovitura pe scena politică! Adevărul din spatele mega scandalului din Guvern:
Klaus Iohannis a dat lovitura pe scena politică! Adevărul din spatele mega scandalului din Guvern:...
Eliminare surpriză la Survivor România. Cine a ieșit din competiție: scandal după eliminare
Eliminare surpriză la Survivor România. Cine a ieșit din competiție: scandal după eliminare
FOTO. Cum arată acum fosta amantă a lui Ciprian Marica! Ana Muntean s-a schimbat total
FOTO. Cum arată acum fosta amantă a lui Ciprian Marica! Ana Muntean s-a schimbat total
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
Un astfel de drob nu ați mâncat niciodată. Încercați și veți vedea diferența
Un astfel de drob nu ați mâncat niciodată. Încercați și veți vedea diferența
ADEVĂRUL despre familia lui Culiță Sterp. Nu au fost dintotdeauna bogați. Ce s-a întâmplat când tatăl lui a plecat de acasă: „Era iarnă, era frig..”
ADEVĂRUL despre familia lui Culiță Sterp. Nu au fost dintotdeauna bogați. Ce s-a întâmplat când...
E disperat. Și-a vândut și casa din lipsa banilor. Din ce trăiește acum Leonard Doroftei
E disperat. Și-a vândut și casa din lipsa banilor. Din ce trăiește acum Leonard Doroftei
Ultima oră! Marea Britanie va trimite nave de război în Marea Neagră!
Ultima oră! Marea Britanie va trimite nave de război în Marea Neagră!
Cele mai nocive sortimente de cafea pentru inimă. De evitat!
Cele mai nocive sortimente de cafea pentru inimă. De evitat!
Horoscop SPECIAL. Care sunt, de fapt, cele mai norocoase zodii
Horoscop SPECIAL. Care sunt, de fapt, cele mai norocoase zodii
Cine era băiatul de 13 ani care a participat la înmormântarea Prinţului Philip
Cine era băiatul de 13 ani care a participat la înmormântarea Prinţului Philip
Dragoste dincolo de moarte. Decizia radicală a Reginei după funeraliile Prințului Philip
Dragoste dincolo de moarte. Decizia radicală a Reginei după funeraliile Prințului Philip
Scopul tău în viață în funcție de zodie
Scopul tău în viață în funcție de zodie
Se apropie nenorocirea prezisă de Baba Vanga. Ce se va întâmpla cu omenirea în acest an
Se apropie nenorocirea prezisă de Baba Vanga. Ce se va întâmpla cu omenirea în acest...
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
Ce decizie radicală a luat soția lui Schumacher după ce a rămas fără bani de tratament! Anunțul făcut
Ce decizie radicală a luat soția lui Schumacher după ce a rămas fără bani de...
Se ridică restricțiile în România! Ministerul Sănătății a dat cea mai bună veste a momentului. Când se va întâmpla
Se ridică restricțiile în România! Ministerul Sănătății a dat cea mai bună veste a momentului....
Boala secolului care te ”arde” pe interior. Cei care ajung în acest punct abandonează lupta
Boala secolului care te ”arde” pe interior. Cei care ajung în acest punct abandonează lupta
Ultima oră! Marea Britanie va trimite nave de război în Marea Neagră!
Ultima oră! Marea Britanie va trimite nave de război în Marea Neagră!
Un luptător de MMA a provocat un maestru Kung Fu, „neînvins”, la luptă. Rezultatul este incredibil
Un luptător de MMA a provocat un maestru Kung Fu, „neînvins”, la luptă. Rezultatul este...
Culiță Sterp, momente șocante la Survivor România. Poliția a venit în junglă după el
Culiță Sterp, momente șocante la Survivor România. Poliția a venit în junglă după el
Medicul legist al cazului de la Piteşti: Moartea a fost violentă, bărbatul a murit asfixiat
Medicul legist al cazului de la Piteşti: Moartea a fost violentă, bărbatul a murit asfixiat
Blestemul nucului. Ce se întâmplă dacă plantezi un nuc. Este mai rău decât vă imaginaţi
Blestemul nucului. Ce se întâmplă dacă plantezi un nuc. Este mai rău decât vă imaginaţi
Valentina Pelinel, din nou însărcinată?! Cristi Borcea aruncă bomba: ”Al zecelea și gata”
Valentina Pelinel, din nou însărcinată?! Cristi Borcea aruncă bomba: ”Al zecelea și gata”
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce urmează e ULUITOR
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce...
FOTO. Antonia a pozat fără jenă sau inhibiții! Și-a arătat complet trupul într-un body prea mic pentru formele ei generoase
FOTO. Antonia a pozat fără jenă sau inhibiții! Și-a arătat complet trupul într-un body prea...
Becali nu se uită la bani! Cadoul de 300 000 de euro pe care i l-a luat fetei sale
Becali nu se uită la bani! Cadoul de 300 000 de euro pe care i...
Alexandra Stan a făcut-o din nou: A ales o ținută transparentă pe sub care nu purta nimic! Imaginea interzisă minorilor a apărut pe net
Alexandra Stan a făcut-o din nou: A ales o ținută transparentă pe sub care nu...
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor...
A venit sfârşitul motoarelor diesel în România. Şi motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren
A venit sfârşitul motoarelor diesel în România. Şi motoarele pe benzină pierd tot mai mult...
Anunţul Apple la care nu se aştepta nimeni. Pun la cale un nou produs, realizat în colaborare cu o companie foarte cunoscută
Anunţul Apple la care nu se aştepta nimeni. Pun la cale un nou produs, realizat...
Cătălin Măruță, adevărata părere despre Jador! „L-am avut invitat la emisiune, mă enerva, a avut o atitudine...”
Cătălin Măruță, adevărata părere despre Jador! „L-am avut invitat la emisiune, mă enerva, a avut...
XXX! Vedetele din România care au rămas dezbrăcate în public! Imagini IREALE!
XXX! Vedetele din România care au rămas dezbrăcate în public! Imagini IREALE!
Vaccinul cu eficiență zero împotriva COVID. Milioane de oameni au fost deja vaccinați cu el!
Vaccinul cu eficiență zero împotriva COVID. Milioane de oameni au fost deja vaccinați cu el!
Volvo V90 nu este accesibil pentru români nici după 500.000 de km. Motivul este incredibil
Volvo V90 nu este accesibil pentru români nici după 500.000 de km. Motivul este incredibil