Soția lui John Legend a născut pentru a doua oară! Modelul a adus pe lume un băiețel perfect sănătos

Publicat: 17/05/2018 | 11:00

John Legend și Chrissy Teigen trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Iar acum cei doi au devenit părinți pentru a doua oară!

Cea care a făcut anunțul a fost însăși soția celebrului artist. Chrissy Teigen a scris pe contul ei de twitter:„Cineva este aici!”, iar toți fanii au felicitat-o pentru venirea pe lume a băiețelului ei, al doilea copil al cuplului. John Legend și soția lui mai au o fetiță de doi anișori. (CITEȘTE ȘI: JOHN LEGEND ŞI CHRISSY TEIGEN SUNT PREGĂTIŢI SĂ AIBĂ CEL DE-AL DOILEA COPIL, TOT PRIN FERTILIZARE IN VITRO! CE SEX VA AVEA)

Soția lui John Legend nu a stat locului nicio secundă pe timpul sarcinii

Ca orice femeie însărcinată, Chrissy Teigen a luat câteva kilograme în plus, însă a reușit să se menţină într-o formă bună. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Cuplul a anunțat că așteaptă al doilea copil în noiembrie 2017. Cei doi reprezintă unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea celebrităţilor internaţionale, la acest lucru contribuind şi deschiderea de care a dat dovadă modelul în privinţa vieţii de familie. Chrissy nu s-a ferit niciodată să povestească despre problemele ei personale, despre lupta disperată de a avea un copil, dar şi despre depresia postnatală. (VEZI ȘI: SOŢIA LUI JOHN LEGEND, TOPLESS ÎN BUCĂTĂRIE, DEŞI MAI ARE PUŢIN ŞI NAŞTE! MESAJUL TRANŞANT POSTAT DE VEDETĂ POATE FI O LECŢIE DE VIAŢĂ)

„Am reuşit să salvăm 20 de embrioni. Din aceştia, am putut să fertilizăm doar trei, două fetiţe şi un băieţel. Din păcate, prima sarcină, cu una dintre fetiţe, nu a fost dusă până la capăt… A doua a fost cu succes şi am născut-o pe Luna, iar acum suntem pregătiţi să avem băieţelul. Embrionul este în regulă, iar medicii ne-au asigurat că nu ar trebui să fie probleme. M-am luptat ani de zile cu durerea de a nu putea avea un copil pe cale naturală, multă lume crede că viaţa mea este perfectă, dar am trecut prin clipe oribile. Şi după ce am născut-o pe Luna am suferit, dar sunt gata din nou de luptă!”, a mărturisit Chrissy Teigen.

Citește și...