Soția lui Tudor Fly Project, mărturisire-bombă la TV: “M-a înșelat, ne-am despărțit”

Publicat: 13/02/2019 | 09:47

Povestea de dragoste dintre Anamaria și Tudor Ionescu nu a fost doar lapte și miere, după cum chiar ea a recunoscut recent. Fosta prezentatoare a dezvăluit în timp ce era la TV că a fost înșelată de artistul de la Fly Project și că s-au despărțit.

Citește și: Tudor (Fly Project) & soția, sechestrați în Cuba: ”Nu aveam apă, era beznă peste tot și…”

Nu, stați liniștiți! Povestea tristă nu s-a întâmplat recent, ci în urmă cu nouă ani, pe când nu erau căsătoriți și cu copil. Mărturisirea-bombă a ieșit la iveală în cadrul unui interviu oferit de soția lui Tudor Fly Project, unde ea a subliniat că, în cazul în care nu ar fi experimentat această situație delicată, în prezent, nu ar mai fi format un cuplu.

“În anul 2010, ne-am despărțit pentru aproximativ șase luni pentru că Tudor m-a înșelat. Sincer, dacă nu treceam prin așa ceva nu cred că mai eram împreună acum. Se stingea ușor, ușor”, a spus Anamaria Ionescu în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

Anamaria și Tudor de la Fly Project au o fetiță împreună. Ilinca are un an și jumătate.

“Veneam de la un concert și m-am oprit la o altă adresă”, a mărturisitTudor de la Fly Project.

Anamaria și Tudor Ionescu au o fetiță împreună. Sursa foto: Facebook

Anamaria Stancu și Tudor Ionescu de la Fly Project, căsătoriți din 2015

Tudor Ionescu de la Fly Project și-a unit destinul cu aleasa inimii sale după 11 ani de relație. Astfel, fosta prezentatoare de la meteo de la Antena 1, Anamaria Stancu, a devenit soția lui în 2015. Vezi imagini de la nunta celor doi AICI. Ei au devenit părinți în vara lui 2017, iar fiica lor a primit numele Ilinca. Din nefericire, fosta vedetă de la Antena 1 a intrat în depresie la scurt timp după ce a născut-o pe mica ei prințesă.

“Tudor a ţinut-o pe Ilinca în braţe fix de două ori şi nu mai mult de un minut. Sunt încăpăţânată şi vreau să o alăptez minimum 6 luni. Până nu ai un copil nu-ţi dai seama. Din păcate, am făcut şi o mică depresie pentru că eu sunt panicoasă de fel. La cea mai mică chestie mă speriam şi mă gândeam să nu păţească ceva. Acum sunt spre vindecare. Dacă eram singură era mult mai rău”, a declarat Anamaria Ionescu în cadrul unui interviu mai vechi.

 

Citește și...