Acasă » Exclusiv » Soțul Andreei Bălan, dezvăluiri complete despre copilăria traumatizantă + Reacția tatălui este tranșantă

Soțul Andreei Bălan, dezvăluiri complete despre copilăria traumatizantă + Reacția tatălui este tranșantă

De: Cristian Blanuta 09/02/2020 | 23:14

Campania împotriva violenței în familie lansată de soțul Andreei Bălan, actorul George Burcea, a declanșat un adevărat război. Tatăl lui, pe care-l învinuiește de multe orori, a sărit ca ars când a auzit povestirile. George vorbește deschis despre toate nenorocirile petrecute în familia lui într-un interviu acordat în exclusivitate pentru emisiunea CANCAN.RO, difuzată de  România TV. De cealaltă parte, Nelu Burcea susține că soția lui era cea agresivă cu micuții și o acuză, totodată, de infidelitate. Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional.

”După atâția ani, simt fiecare lovitură în parte, n-a rămas neatinsă de mâinile tale criminale nicio parte din corpul meu de copil, care nu visa decât o familie fericită. Și, în loc de iubire, pumni și ură. Ură din frustrare că nu-ți puteai tu depăși limitele. Cum am putut eu să te iubesc, sperând la o familie cu tine, cum am putut să stau să-mi rupi oasele, să distrugi visele.” (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA, NOI DEZVĂLUIRI DESPRE CLIPELE DE COȘMAR TRĂITE ALĂTURI DE FIICELE LOR ÎN MAURITIUS)

Am căutat de unde vin supărările mele”

Sunt cuvintele dureroase din nuvela pe care George Burcea o scrie, inspirată din viața amară trăită de mama lui. În interviul în care și-a povestit durerile, George Burcea face mărturisiri halucinante despre violențele din familia lui și a bunicilor care l-au crescut. Pe când avea doar o lună, mama lui și-a luat inima în dinți și a ales să fugă de violențele soțului, cu cei patru copii.

”Eu, având un istoric în familie cu tatăl meu, părinții mei, care n-au avut o viață prea frumoasă, de fapt, mai mult mama, că tatăl a fost destul de agresiv, m-a afectat. Ca și copil, atunci, m-a afectat foarte mult. Când eram copil, am căutat de unde vin supărările mele, frustrările mele, fiind mai mare, am înțeles, am încercat să mă vindec și, odată cu vindecarea mea, am zis să fac un lucru bun și pentru cei din jur.
Andreea Bălan și George Burcea formează o familie fericită
Din fericire pentru mine, violența domestică din familia noastră a fost imediat până să mă nasc eu. După care mama a luat hotărârea de a fugi, de a pleca, alături de toți copiii. Așa că, cel mai mult, violența domestică i-a afectat pe frații mei și pe surorile mele. Eu, în schimb, m-am mutat la bunica, la mama mamei mele, și acolo am văzut violența domestică. Acolo, da.
Frații și surorile mele simțeau panică, teroare, groază, și lucrurile acestea se văd acum, la maturitate, când îi vezi cum au probleme, cum gândesc, cum se comportă”, povestește George.

De unde porneau scandalurile în familia Burcea

Tatăl lui George își justifica ieșirile violente acuzându-și soția că ea provoca totul pentru că-și bătea copiii. Scandalurile dintre părinții lui George Burcea porneau, în principal, din cauza geloziilor excesive. Nelu Burcea își acuza soția că îl înșela, ba chiar că ar fi avut legaturi și cu niște turci, după ce l-a părăsit. (NU RATA: ADEVĂRUL DESPRE DESTRĂMAREA „LA FAMILIA”! DE CE S-A ”RUPT” FRĂȚIA DINTRE SIȘU ȘI PUYA)

”Amante a avut tata”, susține George, despre care spune că pe una a și omorât-o. Ar fi fost în stare să procedeze la fel și cu mama lui, despre care spune că i-ar fi pus cuțitul la gât. Cei patru frați au fost crescuți separat, doi la bunicii din partea mamei, ceilalți la bunicii tatălui. Toți frații s-au reunit, împreună cu mama lor, după vreo 30 de ani, la botezul primei fetițe a lui George și a Andreei Bălan.

Campania împotriva violenței în familie lansată de George a fost îmbrățișată de mama lui. Nu și de frații lui, însă, cei care au crescut separat de el. (VEZI AICI: L-AM FOTOGRAFIAT ”ÎN FLAGRANT” PE RAZVAN SIMION! CUNOSCUTUL PREZENTATOR DE LA ANTENĂ I-A JURAT IUBITEI CĂ RENUNȚĂ, DAR…)

Ce spune Nelu Burcea despre scandaluri

Nelu Burcea, bărbatul acuzat de violențe în familie de fiul său, acum soțul Andreei Bălan, se apără. ”Dacă el era un vizionar, un Iisus al României, să-mi spună mie cum vedea când plângea maică-sa și el nu putea să facă nimic. Domnule, e un mincinos notoriu. sora și fratele lui s-ar putea să iasă public și iese nasol pentru el”, a comentat Nelu. ”Să spună ce a făcut mă-sa 20 de ani în Turcia. Sunt poze la cumnatul lui, cred că s-ar da mii de euro pe pozele alea, sunt nasoale rău”, a completat tatăl lui George.

Andreea și George, un cuplu fericit

De câțiva ani, George Burcea și Andreea Bălan formează o familie, departe de modelul nedorit de mai sus. ”Când ajung acasă și îmi iau în brațe soția și fetițele, satisfacția este la nivel maxim. Sunt așa cum mi-aș fi dorit să fie tatăl meu. Și nu a fost. Cred că sunt un tată perfect. Când eram copil, îmi spuneam că eu când voi fi tată voi fi cel mai bun tată pentru copiii mei”, spune soțul artistei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru confortul financiar”. Ce părere are despre presupusa amantă a artistului
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...