Soțul Andreei Bălan, dezvăluiri complete despre copilăria traumatizantă + Reacția tatălui este tranșantă

Publicat: 09/02/2020 | 23:14

Campania împotriva violenței în familie lansată de soțul Andreei Bălan, actorul George Burcea, a declanșat un adevărat război. Tatăl lui, pe care-l învinuiește de multe orori, a sărit ca ars când a auzit povestirile. George vorbește deschis despre toate nenorocirile petrecute în familia lui într-un interviu acordat în exclusivitate pentru emisiunea CANCAN.RO, difuzată de  România TV. De cealaltă parte, Nelu Burcea susține că soția lui era cea agresivă cu micuții și o acuză, totodată, de infidelitate. Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional.

”După atâția ani, simt fiecare lovitură în parte, n-a rămas neatinsă de mâinile tale criminale nicio parte din corpul meu de copil, care nu visa decât o familie fericită. Și, în loc de iubire, pumni și ură. Ură din frustrare că nu-ți puteai tu depăși limitele. Cum am putut eu să te iubesc, sperând la o familie cu tine, cum am putut să stau să-mi rupi oasele, să distrugi visele.” (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA, NOI DEZVĂLUIRI DESPRE CLIPELE DE COȘMAR TRĂITE ALĂTURI DE FIICELE LOR ÎN MAURITIUS)

Am căutat de unde vin supărările mele”

Sunt cuvintele dureroase din nuvela pe care George Burcea o scrie, inspirată din viața amară trăită de mama lui. În interviul în care și-a povestit durerile, George Burcea face mărturisiri halucinante despre violențele din familia lui și a bunicilor care l-au crescut. Pe când avea doar o lună, mama lui și-a luat inima în dinți și a ales să fugă de violențele soțului, cu cei patru copii.

”Eu, având un istoric în familie cu tatăl meu, părinții mei, care n-au avut o viață prea frumoasă, de fapt, mai mult mama, că tatăl a fost destul de agresiv, m-a afectat. Ca și copil, atunci, m-a afectat foarte mult. Când eram copil, am căutat de unde vin supărările mele, frustrările mele, fiind mai mare, am înțeles, am încercat să mă vindec și, odată cu vindecarea mea, am zis să fac un lucru bun și pentru cei din jur.
Andreea Bălan și George Burcea formează o familie fericită
Din fericire pentru mine, violența domestică din familia noastră a fost imediat până să mă nasc eu. După care mama a luat hotărârea de a fugi, de a pleca, alături de toți copiii. Așa că, cel mai mult, violența domestică i-a afectat pe frații mei și pe surorile mele. Eu, în schimb, m-am mutat la bunica, la mama mamei mele, și acolo am văzut violența domestică. Acolo, da.
Frații și surorile mele simțeau panică, teroare, groază, și lucrurile acestea se văd acum, la maturitate, când îi vezi cum au probleme, cum gândesc, cum se comportă”, povestește George.

De unde porneau scandalurile în familia Burcea

Tatăl lui George își justifica ieșirile violente acuzându-și soția că ea provoca totul pentru că-și bătea copiii. Scandalurile dintre părinții lui George Burcea porneau, în principal, din cauza geloziilor excesive. Nelu Burcea își acuza soția că îl înșela, ba chiar că ar fi avut legaturi și cu niște turci, după ce l-a părăsit. (NU RATA: ADEVĂRUL DESPRE DESTRĂMAREA „LA FAMILIA”! DE CE S-A ”RUPT” FRĂȚIA DINTRE SIȘU ȘI PUYA)

”Amante a avut tata”, susține George, despre care spune că pe una a și omorât-o. Ar fi fost în stare să procedeze la fel și cu mama lui, despre care spune că i-ar fi pus cuțitul la gât. Cei patru frați au fost crescuți separat, doi la bunicii din partea mamei, ceilalți la bunicii tatălui. Toți frații s-au reunit, împreună cu mama lor, după vreo 30 de ani, la botezul primei fetițe a lui George și a Andreei Bălan.

Campania împotriva violenței în familie lansată de George a fost îmbrățișată de mama lui. Nu și de frații lui, însă, cei care au crescut separat de el. (VEZI AICI: L-AM FOTOGRAFIAT ”ÎN FLAGRANT” PE RAZVAN SIMION! CUNOSCUTUL PREZENTATOR DE LA ANTENĂ I-A JURAT IUBITEI CĂ RENUNȚĂ, DAR…)

Ce spune Nelu Burcea despre scandaluri

Nelu Burcea, bărbatul acuzat de violențe în familie de fiul său, acum soțul Andreei Bălan, se apără. ”Dacă el era un vizionar, un Iisus al României, să-mi spună mie cum vedea când plângea maică-sa și el nu putea să facă nimic. Domnule, e un mincinos notoriu. sora și fratele lui s-ar putea să iasă public și iese nasol pentru el”, a comentat Nelu. ”Să spună ce a făcut mă-sa 20 de ani în Turcia. Sunt poze la cumnatul lui, cred că s-ar da mii de euro pe pozele alea, sunt nasoale rău”, a completat tatăl lui George.

Andreea și George, un cuplu fericit

De câțiva ani, George Burcea și Andreea Bălan formează o familie, departe de modelul nedorit de mai sus. ”Când ajung acasă și îmi iau în brațe soția și fetițele, satisfacția este la nivel maxim. Sunt așa cum mi-aș fi dorit să fie tatăl meu. Și nu a fost. Cred că sunt un tată perfect. Când eram copil, îmi spuneam că eu când voi fi tată voi fi cel mai bun tată pentru copiii mei”, spune soțul artistei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...