Soțul “Mamei Natura” a petrecut în NUBA Mamaia cu BRomania + două fete și…

Publicat: 17/08/2020 | 23:38

Tinu Vidaicu nu pare să-i fi simțit lipsa Roxanei Ionescu în weekend. Soțul ”Mamei Natura”, renumitul afacerist timișorean, s-a anturat pe litoral cu două tinere și cu unul dintre cei mai renumiți comedieni de la noi din țară, BRomania. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Weekendul trecut, majoritatea vedetelor din showbiz au luat cu asalt litoralul românesc. Printre cei care au petrecut sfârșitul de săptămână la mare s-a numărat și soțul Roxanei Ionescu. În mod surprinzător, Tinu Vidacu a apărut pe litoral fără partenera lui de viață, dar acest lucru nu pare că l-a împiedicat să se distreze la intensitate maximă. (CITEȘTE ȘI: ROXANA IONESCU VORBEŞTE DESPRE CELE MAI GRELE MOMENTE DIN VIAȚA EI)

A râs cu poftă la glumele lui BRomania

Din câte se pare, afaceristul timișorean n-a dus prea mult dorul soției sale și asta pentru că, mai tot timpul, a fost înconjurat de prieteni. Duminică, după prânz, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Tinu Vidaicu pe terasa unuia dintre cele mai exclusiviste cluburi de pe litoral, NUBA Mamaia, acolo unde a petrecut în compania a două tinere, dar și a prietenului său Matei Dima, alias BRomania.

Tinu Vidaicu a petrecut la NUBA alături de BRomania, dar și de două tinere

Într-o atmosferă relaxantă, soțul ”Mamei Natura” s-a bucurat din plin de clipele petrecute pe terasa renumitului club din Mamaia. A fumat trabuc și a râs cu poftă la glumele renumitului comedian. (NU RATA: ROXANA IONESCU, ZI DE NAȘTERE ATIPICĂ! CE SURPRIZĂ I-A FĂCUT SOȚUL SĂU)

Tinu Vidaicu a petrecut fără soție pe litoral

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, căsătorie ”la secret”!

După o relație de mai bine de cinci ani, timp în care au trăit și experiențe frumoase, dar și câteva triste… Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu au devenit, oficial, soț și soție! La începutul acestui an, cei doi au pășit de mână în fața ofițerului de la Starea Civilă din Timișoara, unde au plănuit ceremonia în mare secret.

Roxana Ionescu a fost cerută în căsătorie de Tinu Vidaicu la sfârşitul lunii aprilie 2019, după ce au aflat că vor deveni părinți. Din păcate, cu câteva săptămâni înainte să nască, fosta asistentă TV a pierdut sarcina. Roxana Ionescu s-a retras din lumea televiziunii după aproape 15 ani de activitate și s-a mutat la Timișoara ca să fie mai aproape alesul inimii ei, Tinu Vidaicu, un om de afaceri timișorean.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.