Soțul Oanei Roman s-a apucat de taximetrie. Cum l-am filmat pe Marius Elisei în exercițiul funcțiunii

Publicat: 11/07/2020 | 23:49

Criza provocată de noul coronavirus se pare că l-a afectat și pe soțul Oanei Roman. Mica afacere pe care o administra nu ar mai fi funcționat, iar, în consecință, Marius Elisei a fost nevoit să caute o altă sursă de venit. Cum nu se dă în lături de la muncă, ginerele fostului premier Petre Roman a găsit rapid o soluție salvatoare. S-a apucat de taximetrie și trage tare pentru a-și păstra jobul. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile grăitoare.

După ce n-ar fi avut succesul scontat în afaceri, Marius Elisei dă dovadă că este un bărbat descurcăreț și găsește mereu o soluție atunci când situația o impune. Afectat de criza provocată de pandemia de coronavirus, soțul Oanei Roman a fost nevoit să se reorienteze profesional și a pus osul la treabă. (CITEȘTE ȘI: CE SPUNE OANA ROMAN DESPRE DIVORȚUL DINTRE ILIE NĂSTASE ȘI IOANA SIMION. „UN COPIL RĂMAS ÎN TRECUT!)

Pauză de țigară și… înapoi la treabă!

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Marius Elisei în fața unui centru comercial din Capitală. Nu, nu era la cumpărături, așa cum se putea bănui. Soțul Oanei Roman se afla în timpul programului și a profitat de ocazie pentru o scurtă pauză de țigară.

Marius Elisei în pauza de la muncă

N-a zăbovit prea mult în pauză, pentru că timpul înseamnă bani. După ce și-a stins țigara, Marius Elisei s-a întors la muncă. Noul job al soțului Oanei Roman este cel de șofer la o companie ce oferă servicii de călătorie. (NU RATA: OANA ROMAN SE DESPARTE DE UN CEAS DE COLECȚIE: “M-AM HOTĂRÂT SĂ VÂND ACEST OBIECT”. CÂȚI BANI CERE PENTRU “BIJUTERIA” DE LA CARTIER)

Marius Elisei, șofer de Uber

S-a urcat la volanul mașinii și, norocos din fire, la scurt timp a avut și o comandă. Marius a preluat din apropiere un client pe care l-a dus în siguranță la destinația dorită. Un singur lucru pare că a omis ginerele fostului premier…. masca de protecție. După noile reguli, toți șoferii care oferă servicii de taximetrie sunt obligați să poarte mască, în contextul prevenirii și combaterii noului coronavirus, dar Marius Elisei pare să fi uitat de micul accesoriu care, în ultima perioadă, a devenit indispensabil.

Soțul Oanei Roman, șofer de Uber

Cu toate acestea, clientul de pe bancheta din spate – care a purtat mască pe toată perioada călătoriei – se pare că nu a fost deranjat că șoferul a uitat de echipamentul de protecție. (NU RATA: OANA ROMAN A PURTAT LA CUMPĂRĂTURI CEA MAI COLORATĂ MASCĂ DIN TOT MAGAZINUL, ASORTATĂ PERFECT LA…)

Marius Elisei, în timpul unei cursei

Un șofer cu experiență!

În trecut, Marius Elisei a mai lucrat ca șofer. Soțul Oanei Roman a bifat pentru o bună perioadă de timp funcția de șofer la o florărie. Cu toate că nu avea job-ul de vis, Marius Elisei a dat dovadă de multă seriozitate și a căutat să-și impresioneze șefii. Bărbatul părea să fie extrem de determinat și se implica inclusiv în operaţiunile de încărcare/descărcare. La vremea respectivă, Marius Elisei a închis gura cârcotașilor care l-au acuzat că nu vrea să muncească și că s-ar fi căsătorit cu fiica fostului premier Petre Roman doar din interes. (VEZI ȘI: OANA ROMAN ȘI SOȚUL EI S-AU ÎMPĂCAT?! AVEM IMAGINILE CARE VORBESC DE LA SINE)

Marius Elisei, pe vremea când lucra la florărie

Mesajele care le-ar fi afectat căsnicia

Cu toate că Oana Roman a susținut că nu ”infidelitatea” ar fi fost motivul controversei pe care a avut-o cu soțul ei, în iarnă, se pare că adevărul ar fi altul. Mai precis, Marius Elisei ar fi fost prins în ”offside” cu un cunoscut transsexual, iar vedeta ar fi aflat de discuțiile dintre cei doi. Marius Elisei l-ar fi contactat pe transsexualul Delia Rexha pe un site de socializare, acolo unde ar fi purtat mai multe conversații de-a dreptul uluitoare. Potrivit mesajelor, ginerele fostului premier Petre Roman ar fi fost în căutarea unei relații și nu s-ar fi declarat deranjat de faptul că la celălalt capăt al ”firului” se afla un transsexual.

Ți-am dat așa că îmi caut o amantă dacă s-ar putea / Păi vreau să fiu cu tine, nu o mai vreau pe asta. Îmi place ce corp ai tu și nu contează că esti transsexuală, ce contează asta”, sunt doar câteva din mesajele pe care le-ar fi trimis Marius Elisei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.