Soțul Oanei Zăvoranu a pierdut custodia fiului său de 8 ani: ”Plângea în fața judecătorilor…”

Publicat: 30/05/2018 | 17:50

Alex Ashraf, palestinianul căsătorit cu Oana Zăvoranu, a primit o lovitură dură! CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat că el a pierdut custodia parțială a copilului pe care îl are dintr-o altă relație, cu toate că, în trecut, a plâns în sălile de tribunal pentru a o obține.  (Promotiile zilei la monitoare)

Magistrații Judecătoriei Sectorului 2 au decis să-i retragă custodia parțială lui Alex Ashraf asupra copilului pe care îl are cu fosta lui iubită, Alexandra Roberta Oncescu.

Admite acţiunea formulată de reclamanta ONCESCU ALEXANDRA ROBERTA în contradictoriu cu pârâtul ABU AMOUD ASHRAF. Modifică măsura stabilită prin sentinţa civilă nr. 4839 din 12.04.2016 de Judecătoria Sector 2 Bucureşti în dosarul nr. 34253/300/2013, cu privire la minorul O.M.A.M., în sensul că dispune exercitarea autorităţii părinteşti cu privire la minor exclusiv de către mama reclamantă. Ia act că reclamanta solicită cheltuieli de judecată pe cale separată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sector 2 Bucureşti”.  (Reduceri mari la jocuri PC)

“Nu ştiu cum se va descurca să achite aproape 8.000 de lei”

Alex Ashraf a pierdut acum în fața instanței, deşi, în 2015, magistrații au decis să-i acorde custodie comună cu fosta lui iubită, Alexandra Oncescu.

„Voia vizite, voia custodie, voia tot. De un an nu se mai prezintă într-un proces intentat de el. Plângea pe acolo, în faţa judecătorilor. Voia drepturile, nu şi obligaţiile, că a fost acolo la momentul conceperii. Au trecut deja doi ani şi s-a adunat o sumă mărişoară pe care el o are de plată. Nu ştiu cum se va descurca să achite aproape 8.000 de lei. Are două milioane de lei vechi, pe lună, pensie, nici măcar jumătate din suma pentru grădiniţă.  El a făcut totul singur, nu l-a rugat nimeni să recunoască acest copil. Singur a făcut acest joc. Şi eu merg pe jocul lui. Eu nu am vrut nimic de la el, dar instanţa mi-a spus că nu sunt eu în măsură să decid, pentru drepturile copilului”, mărturisea Alexandra Oncescu, fosta iubită a lui Alex Ashraf, în 2016. (VEZI ŞI: Oana Zăvoranu şi-a bătut soţul cu pantoful şi l-a dat afară din casă)

Tânăra anunţa încă de atunci că nu e dispusă să cedeze şi că-şi va căuta dreptatea în instanţă: „S-a stabilit o custodie comună, deşi nu înţeleg de ce. Trebuie să plătească pensie alimentară plus cheltuieli de judecată, în valoare de 1.800 de lei. Ar trebui să meargă să-şi ia trei job-uri ca să scape de datorii. Nu a venit să vadă copilul, nu a dat nici măcar un telefon. S-a încheiat procesul. El în momentul ăsta are nişte probleme, să i le rezolve cine vrea. Se pare că vrea să rămână agăţat de mine într-un fel sau altul. Trebuia să se prezinte la proces şi să susţină ceea ce a declarat la notariat, când a spus că renunţă. Eu voi intenta alt proces! Va trebui să-şi plătească daunele”. (AFLĂ, DE AICI: Adevărul din spatele vizitelor Oanei Zăvoranu la ginecolog: „Soţul meu îşi doreşte foarte mult un copil!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...