Spiritele s-au încins în casa Mireasa! Simona Gherghe, la un pas de a ceda. „Plec acasă, nu am ce să discut”

Autor:
Publicat: 12/09/2020 | 10:10
Spiritele s-au încins în casa Mireasa! Simona Gherghe, la un pas de a ceda.  „Plec acasă, nu am ce să discut”

Emisiunea Mireasa a ajuns la al doilea sezon. De această dată cea care se află la cârma show-ului este Simona Gherghe. Vedeta s-a întors la Antena 1 în rolul de prezentatoare a show-ului matrimonial. Chiar din prima săptămână, Simona a fost „testată” de concurenți și a fost la un pas de a pleca acasă.

Se pare că două dintre mamele din casă nu se înțeleg deloc, iar discuțiile contadictorii sunt la ordinea zilei. Conflictul dintre doamnele Mia și Ana a adus-o la capătul răbdării pe Simona Gherghe. (CITEȘTE ȘI: DE CE A ÎNLOCUIT-O SIMONA GHERGHE PE DIANA DUMITRESCU LA EMISIUNEA “MIREASA”. “PLÂNGEA ÎN CULISE ȘI…”)

Între doamnele Mia și Ana, mamele băieților David și Radu, a izbucnit un conflict, încă de la intrarea în casa Mireasa. Totul ar fi pornit din cauza faptului că doamna Mia are o atitudine defensivă la adresa celorlalte mame.

Simona Gherghe, a încercat să calmeze apele și să afle ce se întâmplă. Însă s-a lovit de atitudinea doamnei Mia, care s-a dovedit destul de ostilă, așa că prezentatoarea a răbufnit.

 „Nu mi se pare că sunteți mulțumită. Nu am venit pentru altceva. Stricați atmosfera în casă. Nu sunteți rude, asta este viața, nu v-a obligat nimeni să veniți aici. Nu aș vrea să vă mai certați. De o săptămână vin și este o tensiune în casă. Atunci plec acasă, nu am ce să discut. Așa ursuză sunteți?”, i-a spus Simona Gherghe doamnei Mia.

Doamna Mia, replici acide la adresa Andrei

Pe lângă conflictul cu mamele, doamna Mia a avut câteva cuvinte de spus și la adresa unei fete din cadrul competiției. Mama lui David a jignit-o pe Andra și a ținut să sublinieze că nu o place. (VEZI ȘI: SIMONA GHERGHE REVINE ÎN FORȚĂ LA ANTENĂ: ”E MOMENTUL!”)

„Nu o plac absolut deloc. În primul rând e urâtă. Al doilea, e foarte vulgară și înjură. Eu nu suport să văđ o fată că înjură. Al treilea, pentru că a zis că nu-i place de niciun băiat. Eu m-am simțit jignita pe chestia asta. A mai zis că vorbesc mult și prost”, a spus doamna Mia despre Andra.