Stare de alertă în Călărași, după ce un copil a rămas captiv într-un leagăn! Misiunea pompierilor a fost una delicată

Publicat: 27/05/2020 | 19:00

În această după-amiază de miercuri a fost stare de alertă în Călărași! Un băiat de 12 ani a rămas captiv într-un leagăn, iar la scurt timp după ce a fost dată alarma la serviciul unic de urgență 112, pompierii au intervenit ca să-l elibereze. Misiunea lor a fost una delicată, însă, din fericire, s-a încheiat cu succes.

Citește și: Caz șocant în Vaslui! Un bărbat și-a dat foc la casă apoi s-a sinucis. Motivul trist care l-a determinat să ia aceste decizii radicale

Stare de alertă în Călărași, după ce un copil a rămas captiv într-un leagăn

Un adolescent din Călărași a tras o sperietură teribilă azi, după ce a mers în parcul Aurora din Călărași ca să se relaxeze. El s-a dat într-un leagăn special pentru copii mult mai mici și a rămas blocat. Când a văzut că nu poate să se elibereze singur, băiatul de 12 ani a început să strige după ajutor, iar unul dintre martori a alertat autoritățile.

Nu rata: S-a aflat ce scrie în motivarea eliberării lui Cristi Borcea! Judecătorii Tribunalului Ilfov au oferit informații clare

Pompierii s-au deplasat rapid la locul intervenției, dar și un echipaj de prim ajutor Smurd și un echipaj de descarcerare. Salvatorii au folosit echipamentele de descarcerare și au deblocat picioarele copilului, fără ca acesta să prezinte traumatisme.

Află și: Dramatic! Patru copii cu rujeolă din Cluj au fost infectați și noul coronavirus