Ștefan Stan a angajat o sexoasă pe post de… șofer personal! Primele imagini + declarații

Publicat: 16/04/2019 | 23:03

După ce a „bifat”  cea de-a opta suspendare a perimsului de conducere, Ștefan Stan a luat o decizie radicală.(Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) Primul câștigător al ”Vocii României” a angajat o sexoasă pe post de șofer personal. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și declarații fabuloase.(CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE LA BUDDHIST. PATRONUL CELUI MAI CUNOSCUT SEXY-CLUB DIN ROMÂNIA A MURIT SUBIT. DECIZIA LUATĂ DE FIUL SĂU)

 De șapte ani încoace, dinainte să câștig Vocea României, pe 26 decembrie 2011, în fiecare an Poliția mi-a luat permisul! De atunci mi se întâmplă mereu în luna decembrie! Atunci rămân mereu fără permis!(Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)  Preconizez un decembrie negru și anul ăsta… Tot timpul am rămas fără carnet din cauza vitezei, pentru nimic altceva… Nu alcool, nu ilegalități…”, a dezvăluit Ștefan Stan, iarna trecută, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Nici anul acesta nu a făcut excepție și, în ianuarie, Stefan Stan a rămas, din nou, pieton. Imediat după ce a rămas pentru a opta oară fără permisul de conducere, artistul a luat o decizie surprinzătoare. Primul câștigător al ”Vocii României” a angajat o sexoasă pe post de șofer personal.  Tânăra Florentina Radu este acum cea care are grijă ca Ștefan să ajungă în siguranță și la timp la concerte și nu numai.(NU RATA, AICI: VICTOR SLAV A PREMEDITAT ADULTERUL DE LA PITEȘTI! CINE ESTE ȘI CUM A ANTURAT-O PE DOMNIȘOARA DIN CLUB)

”Este șoferul meu! Ne cunoastem de mult timp, am încredere în ea! Suntem prieteni, nu iubiți!”, a declarat Ștefan Stan, în exclusivitate, pentru site-ul nr.1 din România.

Ștefan alături de Florentina, sexoasa ce a fost angajată pe post de șofer

S-a despărțit definitiv de Bianca

În urmă cu aproximativ o lună, într-un platou de televiziune, Ștefan Stan a mărturisit că el și Bianca au hotărât să nu mai formeze un cuplu, deși, în urmă cu doar două săptămânio, ei păreau extrem de fericiți și erau foarte afectuoși unul față de celălalt, ba chiar își arătau iubirea pe care și-o poartă în mod public. În legătură cu motivul despărțirii, artistul a spus că ar fi: “din prea multă dragoste” și a subliniat că nu diferența de vârstă foarte mare a fost devină. Potrivit declarațiilor sale, la 19 ani, Bianca este o femeie foarte matură și are multe, multe calități.

Imprevizibilul, cred că ăsta e răspunsul. Din prea multă dragoste. În ciuda diferenței foate mari de vârstă, ea are o înțelepciune și o rațiune foarte mișto. Doar că așa s-a decis. Momentan, nu mai suntem împreună. Am trăit doi ani de zile foarte frumoși. Amândoi am stat de vorbă ca doi oameni maturi. Cred că e prima mea relație care se termină fără tensiune. A fost foarte relaxant, foarte firesc, a declarat Ștefan Stan în cadrul unei emisiuni TV.

Câștigătorul primului sezon al emisiunii ”Vocea României”

Ștefan Stan (41 de ani), câștigătorul primului sezon al emisiunii Vocea României, a avut o relație tumultoasă cu Andreea Mantea. Ulterior, cântărețul a trăit o poveste de dragoste alături de Diana Neacșu, femeia care a fost la un pas de a-l face tătic pentru prima oară. Din păcate, aceasta a pierdut sarcina în 2014 și ușor, ușor relația lor s-a răcit, astfel că, un an mai târziu, s-au despărțit.(CITEȘTE ȘI: AVEREA FOSTULUI CĂPITAN AL ”GENERAȚIEI DE AUR” E ÎN PERICOL! GICĂ POPESCU ȘI SOȚIA AU AFLAT CĂ… E VORBA DE 2 MILIOANE €!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...