Stelian Ogică, primele declarații după ce a devenit bunic: ”Nici când s-a născut fiica mea nu am fost așa bucuros”

Publicat: 07/12/2018 | 16:40

Raluca Ropotan a devenit mămică pentru prima oară, iar Stelian Ogică a dat primele declarații după ce s-a născut nepoțelul său. 

Fericire mare în familia lui Stelian Ogică! După ce și-a pus propria afacere pe picioare și și-a unit destinul cu cel al bărbatului visurilor ei, fosta asistentă TV Raluca Ropotan a devenit mămică pentru prima oară. Fiica lui Stelian Ogică a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar bunicul este extrem de entuziasmat de micuțul Ivan. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ SEXY-ASISTENTA TV CU DOAR O LUNĂ ÎNAINTE SĂ NASCĂ)

“Am o stare excesivă de bucurie şi emoţională. Sper să pot să leg câteva cuvinte. Nu prea am dormit deloc. Nici când s-a născut fii-mea nu am fost aşa bucuros. Va fi sprijinul vieţii mele. Raluca se simte foarte bine. A avut o naştere naturală. A născut la termen. Aseară am sunat-o, ştiam că s-a dus la spital. A început meciul, a dat gol Craiova şi a egalat Adi, cu un gol superb. Am sunat-o pe Raluca i-am spus. Când s-a terminat meciul, am sunat-o şi ea deja născuse. Mă chinui să îi zic Nicolai. S-a născut de sfântul Nicolae. Raluca era foarte bine, era foarte veselă. L-am aşteptat pe Adi, am mers împreună la salon. Am văzut copilul. Am vorbit şi cu ea. A fost dusă în rezervă. N-au dormit nici eu. Şi-au dorit foarte mult copiii ăştia. Sunt un cuplu foarte reuşit, liniştit, au ce le trebuie. Aveam nevoie şi un copil. N-or să se oprească aici, din câte informaţii am eu îşi doresc copii”, a spus Stelian Ogică.

Stelian Ogică a devenit bunic

Raluca Ogică și Adrian Ropotan se iubesc de opt ani

În urmă cu câțiva ani, fosta asistentă de la ”Acces Direct” a renunțat să mai apară pe micul ecran și s-a dedicat în totalitate familiei. Iar de opt ani, Raluca Ogică și Adrian Ropotan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, focoasa brunetă fiind, probabil, motivul pentru care fotbalistul nu se poate ”lăuda” cu tot felul de ieșiri mondene, la fel cum o fac mulți dintre colegii săi de generație. (Cum câștigi bani rapid)

Cei doi s-au căsătorit pe 10 iunie 2017, iar la nuntă lor au fost invitați peste 300 de oameni, cheltuielile cu petrecerea fiind uriașe. Doar rochia de mireasă, spun sursele D. A. S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), a costat aproximativ 16.000 de euro, iar la suma cu pricina s-au mai adăugat alți 19.000 de euro dați pe aranjamentele florale ale evenimentului. Evident, meniul a fost unul de pomină, de pe masă nelipsind mâncăruri demne de concursuri culinare sau băuturi de care și un somelier s-ar declara încântat. (NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU RALUCA OGICĂ ÎN ROCHIE DE MIREASĂ)

„Am plâns de emoție când am văzut-o mireasă. (…) Eu am avut o parte din prietenii mei lângă mine și am depășit emoțiile, am băut ceva și a fost bine. Ei nu au fost emoționați, cel puțin fiica mea a uitat de tot și s-a distrat până dimineață”, a spus, după nunta fiicei sale, Stelian Ogică(Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Citește și...