Strigător la cer! Ce au furat țăranii din Săcele din mașina lui Răzvan Ciobanu

Publicat: 30/04/2019 | 10:36

Scene incredibile petrecute chiar la locul accidentului în urma căruia și-a pierdut viața Răzvan Ciobanu. Sătenii care au ajuns în locul unde a avut loc impactul violent s-au comportat lamentabil, dovedind lipsă de respect pentru cel decedat.

Conform Observator TV, sătenii din Săcele au ajuns la locul accidentului și, nici mai mult, nici mai puțin, au băut sucurile și apa pe care Răzvan Ciobanu le avea în mașină. Gesturi incalificabile, care nu au niciun fel de scuză, fapte reprobabile petrecute chiar în locul în care a murit un om. Este încă o dovadă că nu reușim să depășim o condiție ingrată – ca să folosim o expresie elegantă – în momente în care ar trebui să fim demni în fața morții.

„Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor, la baza unui arbust”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Citește și: LOVITURĂ DE TEATRU. CU CINE ERA RĂZVAN CIOBANU ÎN MAȘINA MORȚII

Cadavrul a fost descoperit la ora 7.15, dar Răzvan Ciobanu murise cu câteva ore mai înainte

Răzvan Ciobanu conducea, în noaptea de duminică spre luni, dinspre Năvodari către Săcele. Nu este stabilită cu precizie ora accidentului, însă Răzvan Ciobanu a murit cu câteva ore înainte ca trupul său neînsuflețit să fie descoperit. Macabra descoperire a fost făcută de un localnic, acesta apelând numărul de urgență 112 și anunțând autoritățile.

Răzvan Ciobanu a fost descoperit lângă mașina avariată, iar polițiștii au tras concluzia că acesta nu purta centura de siguranță. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, surse din poliție au declarat că nu au fost descoperite urme de frânare la locul accidentului, fiind luată în calcul și ipoteza sinuciderii. O altă ipoteză de lucru a anchetatorilor este aceea că Răzvan Ciobanu ar fi adormit la volan înainte de impactul fatal.

Citește și: DEZVĂLUIREA ULUITOARE FĂCUTĂ DE O APROPIATĂ: ”SITUAȚIA MATERIALĂ A LUI RĂZVAN CIOBANU…”

Citește și...