Suporterii francezi „i-au făcut praf” mașina lui Dan Negru, în Paris: „O minge umplută cu aer excită națiuni!”

Autor: Angie Voicu
Publicat: 17/07/2018 | 12:30

Dan Negru a fost în Paris, luni (16 iulie), atunci când naționala Franței a fost primită de sute de mii de oameni. Campionii mondiali au fost aplaudați în plină stradă, iar suporterii i-au aclamat ore în șir. Prezentatorul de la Antena 1 a postat un videoclip de pe străzile din capitala Franței, acolo unde oamenii au ieșit să-și întâmpine echipa campioană. 

Dan Negru susține că suporterii francezi „i-au făcut praf” mașina. În țară, au ieșit în jur de 4 milioane de francezi, iar în capitală au fost sute de mii de oameni care i-au aclamat pe „Les Bleus”. Prezentatorul de la Antena 1 a postat un videoclip pe Facebook cu suporterii francezi. În imagini se vede cum un bărbat s-a urcat cu fundul pe mașina lui Dan Negru, în timp ce alții au aruncat cu apă în autoturism. „Am încurcat-o”, spune realizatorul tv în timpul înregistrării. Oamenii au ocupat bulevardele și au continuat să danseze în fața mașinilor și a șoferilor care au încercat să-și păstreze răbdarea. Dan Negru i-a claxonat pe „dansatori”, dar în zadar. (CITEȘTE ȘI Dan Negru, vacanţă cu pericole: „Egiptul a explodat!”)

Dan Negru, despre suporterii francezi: „Mi-au făcut praf mașina și urechile!”

„Ziarele din Franța spun ca imediat după finala au ieșit pe strazi peste 4 milioane de francezi. 
Fred Zahn de la TF1 zice ca “nici armatele câștigătoare din bătăliile istorice ale Franței n-au fost astfel primite la întoarcerea in țara”.  O minge umplută cu aer excita națiuni.  I-am întâlnit și eu, după finala.  Mi-au făcut praf mașina și urechile.
Undeva prin Franța.”, a scris Dan Negru pe Facebook. (VEZI AICI 
Dan Negru, mărturisiri despre ultima întâlnire cu Mădălina Manole)

Ziarele din Franța spun ca imediat după finala au ieșit pe strazi peste 4 milioane de francezi. Fred Zahn de la TF1 zice ca “nici armatele câștigătoare din bătăliile istorice ale Franței n-au fost astfel primite la întoarcerea in țara”. O minge umplută cu aer excita națiuni 😂 I-am întâlnit și eu, după finala. Mi-au făcut praf mașina și urechile.Undeva prin Franța:

Publicată de Dan Negru pe Luni, 16 Iulie 2018