Surorile din clanul Kardashian-Jenner au vizitat-o pe Khloe și pe fetița ei nou-născută

Autor: Alina Nistor
Publicat: 17/04/2018 | 11:44

Kim și Kourtney Kardashian, împreună cu Kendall Jenner au ajuns în Cleveland, Ohio. Cele trei dive de peste Ocean au venit din Los Angeles cu avionul lor privat pentru a-și vizita sora, dar și pe fetița ei. Toate erau îmbrăcate lejer, cu ochelari de soare și s-au îndreptat spre casa lui Khloe. Întregul clan Kardashian-Jenner a fost alături de Khloe după ce spațiul virtual a fost invadat de filmările care par a dovedi infidelitatea iubitului ei, Tristan Thompson.

Kim și Kanye sunt supărați pe iubitul lui Khloe

În timp ce Kris Jenner speră, în continuare, că a fost vorba despre o înscenare, Kim și Kanye West sunt extrem de supărați din cauza comportamentului lui Tristan. Ambii consideră că blonda clanului a trecut prin multe experiențe neplăcute și merită să fie fericită. Și… din ultimele postări ale lui Khloe se pare că, într-adevăr, vedeta este fericită și absolut nimic nu-i poate umbri bucuria de a fi devenit mamă.

Khloe este în culmea fericirii

După ce a adus-o pe lume pe fetița ei, iată că diva de peste Ocean a publicat și prima fotografie. Nu cu fetița ei, ce-i drept, ci cu o cameră decorată cu baloane și flori roz. Diva de peste Ocean a mărturisit că fetița ei, True, este o binecuvântare pentru întreaga familie și că atât ea cât și tatăl micuței o iubesc extrem de mult. Lucru care ne face să ne gândim la un singur lucru: Khloe l-ar fi iertat pe Tristan Thompson pentru infidelitățile sale.

 

Citește și: KRIS JENNER O AJUTĂ PE KHLOE, ÎN CREȘTEREA FETIȚEI SALE

Citește și...