Surprinzător! Ce face Anamaria Prodan cu banii obținuți după ce a câștigat procesul cu Ionel Ganea

Publicat: 26/03/2019 | 09:52

Anamaria Prodan are motiv de bucurie zilele acestea! Ea și Cristi Tănase, preşedintele clubului Concordia Chiajna, a câștigat procesul cu Ionel Ganea și a anunțat public ce va face cu banii obținuți în urma despăgubirilor cerute. Vă reamintim că în urmă cu doi ani, fostul atacant al echipei naţionale a declarat la Sport.ro că soția lui Laurențiu Reghecampf o “relaţie mai intimă” cu antrenorul Dan Alexa, atunci tehnician la Chiajna: “Are o relaţie mai intimă cu el, mai deosebită. Se întâlnesc în timpul liber, la chef. Se vizitează”.

Citește și: Scandal în showbiz. Anamaria Prodan dă de pământ cu un bărbat celebru de la noi: “A ajuns să facă de râs televiziunea care-l găzduiește!”

Ce face Anamaria Prodan cu banii obținuți după ce a câștigat procesul cu Ionel Ganea

În vârstă de 46 de ani, Anamaria Prodan a mărturisit într-o postare făcută pe Facebook că nu va păstra niciun leu din banii primiți în urma despăgubirilor pe care i le-a cerut lui Ionel Ganea, căruia i-a deschis un proces. Vedeta a dezvăluit că întreaga sumă o va dona unei case de copii și i-a transmis pe această cale un mesaj fostului atacant al echipei naționale, căruia i-a spus că a făcut o faptă bună astfel…

“Cam asta se întâmpla când vorbește gura fără tine sau cineva te împinge în față să arunci cu noroi! Banii se donează unei case de copii! Așa că… ai făcut o faptă bună», Ionel, fără să-ți dai seama 🙂”, a scris cunoscuta impresară pe pagina ei oficială de Facebook.

Citește și: Anamaria Prodan lămurește scandalul dintre ea și Ilie Dumitrescu. Totul a plecat de la costumul ”pijama” purtat de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan are trei copii

Anamaria Prodan Reghecampf (n.: 17 decembrie 1972) este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008.

Anamaria Prodan are o soră mai mică: Anca Savelio, care este agent imobiliar. Aceasta locuiește de foarte mulți ani în America, unde s-a căsătorit cu un fost luptător de jiu-jitsu, Anthony Savelio.

Citește și...