Surpriză la Antena 1! Ce se întâmplă diseară la Insula Iubirii

Publicat: 17/06/2019 | 11:28

Surpriză la Antena 1! Șefii cunoscutului post de televiziune au făcut anunțul oficial în legătură cu emisiunea prezentată de Radu Vâlcan. Fanii show-ului “Insula Iubirii” vor fi surprinși de situațiile noi apărute în timpul filmărilor din Thailanda. Imaginile vor putea fi urmărite la TV diseară.

Citește și: S-a întâmplat pe bune, după ”Insula Iubirii”! Doi concurenți chiar s-au căsătorit

Surpriză la Antena 1! Ce se întâmplă diseară la Insula Iubirii

Cel mai nou episod din “Insula Iubirii”, difuzat în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1 scoate în evidență rivalitatea dintre Denisa și Geanina. Dacă inițial le-au unit trăirile pentru bărbații cu care au venit de acasă în Thailanda, sentimentele pentru aceeași ispită sunt cele care le vor pune prietenia la mare încercare.

Citește și: Adela Popescu, ești geloasă?! Dana de la Insula Iubirii a pus ochii pe Radu Vâlcan

Un răspuns negativ și categoric al lui Andi în ceea ce o privește pe Denisa, deși deloc surprinzător, va avea rolul de a stopa orice tip de confuzie și orice urmă de speranță din mintea femeii care nu se mulțumește cu statutul de prietenă.

Fățărnicia dintre cele două rivale va continua pe insulă, fiecare susţinând ideea că Andi nu reprezintă nimic pentru ele. Denisa va încerca să o țină pe Geanina de partea ei printr-un discurs de manipulator veritabil, abil și determinat în a-și atinge scopul, atunci când înfrângerea nu reprezintă o opțiune, iar adversara nu are capacitatea de a opune rezistență.

Fără susținere din partea celor două aliate la care spera că va găsi refugiu și sprijin, Teodora şi Diana, pentru Denisa va începe un nou capitol din viața ei pe insulă: răzbunarea. Cât de departe va merge Denisa pentru a-l câștiga pe Andi, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie “Insula Iubirii”, în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1.

Citește și...