Acasă » Exclusiv » Syda și proaspăta soție s-au întors “separați” după mega-nunta de la Istanbul

Syda și proaspăta soție s-au întors “separați” după mega-nunta de la Istanbul

De: Cristian Blanuta 05/10/2020 | 23:34

Se iubesc la nebunie! Nici măcar în parcarea din fața aeroportului de la Otopeni nu au rezistat și s-au sărutat cu foc! Sheila și Syda s-au întors duminică seara, istoviți, de la Istanbul, unde au făcut mega-petrecerea de nuntă. CANCAN.RO i-a întâlnit la scurt timp după ce au coborât din avion și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

O petrecere fabuloasă a avut loc, în weekend, la Istanbul, la un resort de 5 stele, unde invitații, unul și unul, au ajuns cu un iaht super-aprovizionat cu băuturi fine și nu numai. Iar acolo avea să înceapă adevăratul show. Ciragan Palace Kempinski a fost „locul faptei”, un superb palat de pe malul Bosforului, unde un apartament de lux costă 3.500 de euro pe noapte. Într-un peisaj spectaculos, invitații lui Syda și ai iubitei lui s-au înfruptat atât din preparatele turcești, cât și românești, așa cum a fost comandat meniul. Dar ziua s-a dus repede, petrecerea s-a încheiat și ea. Pe scurt, fiecare a plecat la casa lui.

Bogdan Ionescu și amicul lui au ieșit primii de la terminal

S-au sărutat cu foc în parcare

Sheila și Bogdan Ionescu, alături de un alt cuplu, au ajuns la București duminică noaptea. Hainele de gală și le-au așezat într-un mare geamantan, pe care Syda abia avea să-l urce în portbagaj, ceva mai târziu. De la terminal, perechile s-au amestecat! Bogdan și amicul lui au ieșit primii, având ceva de discutat. Câțiva metri mai în spate, partenerele lor. Apoi, la ieșirea din aerogară, amicul lui Syda a plecat să aducă mașina, pe care o lăsase în parcarea aeroportului atunci când cu toții se îndreptau spre Istanbul. Astfel că, doar pentru câteva clipe, cei doi soți au fost „separați”.

Cum s-au reunit, Sheila l-a mângâiat tandru pe Bogdan pe obraz, apoi cei doi s-au sărutat. Aveau să repete gestul, chiar dacă de față era iubita amicului. (CITEȘTE ȘI: SYDA ȘI LOGODNICA, SUFLETUL PETRECERII LA ZIUA JUNIORULUI UNUI MULTIMILIONAR. CUM S-AU MIȘCAT PE CELE MAI RAPIDE RITMURI)

Fetele au apărut și ele la scurt timp și s-au retras în parcarea aeroportului

Câteva minute mai târziu, mașina a parcat lângă trotuar. Portbagajul s-a deschis și a fost umplut cu bagaje, între care marele geamantan al familiei Ionescu. După ce s-au asigurat că totul este OK, cei patru au urcat în mașină, cu amicul lui Bogdan la volan, și s-au îndreptat spre un somn lung, probabil, după o asemenea petrecere pe malul Bosforului.

Sheila și Syda s-au căsătorit la București

Bogdan Ionescu și turcoaica Sheila s-au căsătorit cu două zile înaintea petrecerii de nuntă de la Istanbul. Anunțul a fost făcut pe conturile lor de socializare, dar și pe ale apropiaților care au participat la ceremonie. Cei doi s-au prezentat la ofițerul stării civile zâmbitori și chiar fără emoții. Deciseseră de ceva timp să se ia și cu acte, așa că totul a fost mai lejer. Sheila avea să posteze, mândră de ceea ce s-a întâmplat în acea zi, noul ei nume, Sheila Ionescu, alături de o sticlă de șampanie și de două pahare. Plus un frumos buchet de trandafiri.

Sheila și Syda, 75 de zile la izolare

Pandemia de coronavirus avea să le arate Sheilei și lui Bogdan cât de mult se iubesc, dacă ei ar fi avut măcar vreun moment de incertitudine în acest sens. Bogdan Ionescu și Sheila au fost împreună în perioada stării de urgență, iar zilele de izolare nu au fost deloc chinuitoare. În satul Mălureni din Argeș au stat cei doi, iar Bogdan a trecut doar de câteva ori prin București, pentru a-și verifica afacerile, dar și pentru a-i vedea pe cei doi copii pe care-i are cu EBA. Și atunci stătea în Capitală preț de câteva ceasuri, apoi dădea fuga înapoi la iubita lui. Interesant este că Syda și-a contorizat, pe Instagram, zilele pe care le-a petrecut departe de Bucureștiul aglomerat, pe timpul pandemiei de coronavirus: 75! (NU RATA: SYDA A “BREVETAT” REȚETA ANTIPLICTISEALĂ. PRÂNZ CU ȘAMPANIE FRANȚUZEASCĂ + CINĂ CU VIN ROȘU ITALIENESC ȘI…)

Sheila și Bogdan s-au sărutat cu foc în așteptarea mașinii

Imediat după ce starea de urgență a fost ridicată, Bogdan și Sheila aveau să revină în Capitală, iar la puțin timp, femeia care urma să-i devină soție a împlinit 34 de ani. Prilej numai bun pentru cel supranumit Syda să-i arate din nou prețuirea. I-a cumpărat un ceas elegant, iar iubita lui a împărtășit fericirea cu prietenii ei. ”Prima mea zi de naștere sărbătorită în ultimii 10 ani când nu am fost plecată departe, în străinătate. Este și cea mai fericită! Te iubesc până la lună și înapoi, Mr Ionescu”, scria Sheila pe Instagram.

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu au doi copii

Patru ani au fost căsătoriți Bogdan Ionescu și Elena Băsescu, fata cea mică a fostului președinte al României Traian Băsescu. Au divorțat în 2016, dar au devenit părinții a doi minunați copii, Sofia Anais şi Traian Junior, care locuiesc cu mama lor. Syda a înțeles fără explicații că micuții trebuie să crească alături de mama lor, iar el nu are niciun fel de probleme în a-i vizita. Chiar dezvăluia că se înțelege foarte bine cu fosta lui soție.

“Relația pe care o am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekend-uri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora. Perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet”, spunea Bogdan Ionescu.

După divorț, Bogdan Ionescu a trecut prin mai multe relații, dar toate s-au consumat rapid. În urmă mai bine de un an, Bogdan a întâlnit-o pe Sheila. O nouă relație… Doar că fromoasa turcoaică i-a cucerit pe deplin inima înflăcăratului Syda, iar cei doi sunt, de câteva zile, soț și soție.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea