Tânăra acuzată că i-ar fi dat droguri lui Demi Lovato a răbufnit: ”Nu eram cu Demi când şi-a pierdut cunoştinţa”

Publicat: 01/08/2018 | 16:47

După ce Demi Lovato a ajuns în spital din cauza unei supradoze, au existat speculații conform cărora dansatoarea ei i-ar fi dat droguri artistei. Acum însă tânăra pusă la zid a răbufnit! (Promotiile zilei la monitoare)

Pe numele ei Dani Vitale, tânăra pusă la zid este foarte apropiată de Demi Lovato şi este considerată a fi o influenţă negativă pentru artistă. Deşi a încercat să se ţină departe de scandal şi de ochii presei, iată că acum dansatoarea a transmit un mesaj. (CITEȘTE ȘI: DEMI LOVATO ISTERIZATĂ DIN CAUZA UNUI ADOLESCENT ROMÂN: „AŞA TREBUIE SĂ ARATE SÂNII MEI?“)

„Îmi pasă de Demi la fel de mult cum vă pasă şi vouă. Nu am spus nimic până acum, deoarece este mai imporatnt ca ea să se recupereze. Nu eram cu Demi când şi-a pierdut cunoştinţa, dar sunt alături de ea acum şi voi fi în continuare, pentru că ea este totul pentru mine, aşa cum este şi pentru voi. Ca şi voi, am doar dragoste pentru ea. Nu este nevoie să spunem lucruri negative despre cei cărora le pasă cu adevărat de Demi. Oricum este prea multă răutate în această lume“, a spus Dani Vitale.

Demi Lovato a ajuns marți în spital

Demi Lovato ar fi primit un tratament de urgență care se dă de obicei în cazul supradozelor cu heroină. Duminică (22 iulie), Demi Lovato a avut un concert în California alături de Iggy Azalea. Luni noaptea a fost la o petrecere, la ziua unei prietene și a postat fotografii pe Instagram în care părea fericită. (VEZI ȘI: DEMI LOVATO, SPITALIZATĂ! CÂNTĂREAȚA A FOST GĂSITĂ INCONȘTIENTĂ ÎN CASĂ ÎN URMA UNEI SUPRADOZE)

Apoi, marți, înainte de prânz, după apelul de urgență, o ambulanță a transporta la spital de la domiciliul ei din Hollywood Hills. Mătușa ei a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a anunța că Demi este „conștientă și cooperantă”. (Reduceri mari la jocuri PC)

Citește și...