Tată și fiu din Satu-Mare, găsiți morți în casă! Polițiștii suspectează o dublă crimă

Publicat: 31/10/2018 | 07:54
Tată și fiu din Satu-Mare, găsiți morți în casă! Polițiștii suspectează o dublă crimă

Descoperire macabră! Doi bărbați, tată şi fiu, au fost găsiți morți în casă, în cartierul Micro 15 din Satu Mare, iar poliţia a dus deja la audieri mai multe persoane. Victimele sunt un bătrân în vârstă de 74 de ani, Papp L., și fiul acestuia, un tânăr cu handicap, în vârstă 36 de ani, imobilizat la pat.

O verișoară ar fi fost cea care a găsit victimele, fără suflare, în apartament. Imobilul în care au fost găsit cele două corpuri neînsufleţite se află la parterul unui bloc aflat pe strada Ravensburg, în fața sediului Centrului de Transfuzii Sanguine. La fața locului s-au deplasat polițiștii și echipa de criminaliști. Este prezent și procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare. (Citește Crima din Brăila scoate la iveală detalii înfiorătoare. De ce și-a ucis și tranșat soțul polițist)

Vecinii sunt în stare de șoc

Incidentul a fost raportat în jurul orei 19:00, au mai precizat martorii pentru presasam.ro. Vecinii s-au declarat șocați, neștiind nimic despre soarta celor doi, de mai multe zile.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și echipa de criminaliști. Este prezent și procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare. Polițiștii îl caută pe posibilul suspect. Martorii au fost cei care au oferit oamenilor legii mai multe detalii și semnalmentele acestuia. Criminaliștii au prelevat probe de la fața locului. (Citește și Crimă înfiorătoare comisă de un român în Italia: ”Veniți, mi-am împușcat iubita!”)