Tatăl lui Ionuț, băiețelul omorât de câini, conduce un bolid de lux! Ce număr de înmatriculare și-a pus

Publicat: 14/06/2018 | 15:29

Familia lui Ionuț, băiețelul de 4 anișori sfâșiat de câini în Parcul Tei în 2013, a trecut prin multe în ultimii ani. Moartea copilașului a dărâmat întreaga familie. După ani de procese, vinovații de moartea copilului au plătit. Proprietarul terenului și ADP sector 2 au fost găsiți vinovați de tragedie și au plătit despăgubiri de 2,4 milioane de euro familiei Anghel.

Din banii primiți drept despăgubire, Valentin Anghel, tatăl lui Ionuț. și-a cumpărat un bolid de lux. Numărul de înmatriculare este „YON”, de la numele micuțului său înger, Ionuț, potrivit wowbiz.ro. Procesul pentru despăgubiri s-a încheiat, însă familia Anghel nu a avut parte de liniște. Fostul avocat al al familiei Anghel a executat-o silit pentru suma de 120.000 de euro, prevăzută în contract în situația reușitei dosarului. Avocatul Bogdan Barbuceanu și-a cerut drepturile materiale, deși părinții lui renunțaseră la serviciile sale înainte de câștigarea procesului.

Părinții lui Ionuț Anghel se duc în fiecare zi la mormântul micuțului

În fiecare zi,  familia micuţului ucis de câini în 2013 este în acelaşi loc. Mama, tata şi fratele lui Ionuţ se duc la cimitir, la mormântul băieţelului lor şi se reculeg. Mama varsă lacrimi de durere, iar tatăl este dărâmat de pierderea pe care a suferit-o în urmă cu patru ani. Angajaţii cimitirului Sfânta Vineri îi cunosc şi spun că sunt nişte oameni buni, care din când în când fac mici gesturi caritabile pentru sărmanii care merg la pomeni.

De asemenea, aceştia mai povestesc că părinţii lui Ionuţ îi aranjează migălos locul de veci. Vor ca mormântul să semene cu personalitatea primului lor fiu. Să fie vesel, colorat şi dinamic. Rotiţa care se învârte în permanenţă lângă cruce simbolizează energia copilului, iar florile, prospeţimea lui.