„Tăticul șlagărelor românești”, infectat cu noul coronavirus. Abia acum s-a aflat

Publicat: 07/07/2020 | 14:45

„Tăticul șlagărelor românești”, infectat cu noul coronavirus. Abia acum Dan V. Dumitriu a dezvăluit, pe Facebook, că s-a luptat cu virusul ucigaș.

Dan V. Dumitriu a scris versurile multor melodii cântate de artiștii români. De câțiva ani buni, însă, el s-a mutat în Canada. De asemenea, el a fost compozitor și textier pentru muzicalul  “Adio femei”, interpretat de Angela Similea și Ștefan Iordache.

Recent, Elena Cârstea a făcut un live pe contul ei de Facebook. Iar, la un moment dat, textierul i-a trimis acesteia un mesaj șocant, din care reiese faptul că ar fi fost infectat cu coronavirus. (VEZI ȘI: MAI ÎNCEPE ȘCOALA PE 1 SEPTEMBRIE?! ANUNȚUL FĂCUT DE NELU TĂTARU. “ATUNCI VOM ȘTI CE VOM FACE!”)

”Ce se întâmplă acolo la voi cu Covidul? Știai că l-am avut și eu?”, este mesajul postat de textierul Dan V. Dumitriu. Momentan, nu se știu mai multe detalii despre starea actuală de sănătate a textierului.

Coronavirus România, 7 iulie

Până astăzi, 7 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 29.620 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 21.927 au fost externate.

Totodată, 1799 de persoane infectate cu coronavirus au murit. (CITEȘTE ȘI: ALEXANDRU RAFILA, ANUNȚ IMPORTANT PENTRU ROMÂNII CARE MERG LA MARE. CARE SUNT LOCURILE DE UNDE NU SE POT INFECTA CU CORONAVIRUS. “DEPINDE CE FACI ACOLO!”)

În intervalul 06.07.2020 (10:00) – 07.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 31 decese (18 bărbați și 13 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov, Buzău, Călărași, Dâmbovița, Gorj, Iași, Ilfov, București, Olt, Prahova, Timiș, Vrancea.

Dintre acestea, un deces a fost întregistrat la categoria de vârstă 40-49 ani, 2 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 7 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 12 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 9 decese la persoane de peste 80 de ani.

30 dintre decese sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități. Pentru un deces nu au fost raportate comorbidități.