Tavi Clonda a ajuns la spital! Anunțul făcut de soțul Gabrielei Cristea

Publicat: 16/10/2019 | 16:09

Tavi Clonda a trecut pe la medic și a explicat motivul pentru care a ajuns acolo. Nu o mai făcuse de ceva timp, iar drumul lui către cabinetul medical era obligatoriu. O spune chiar vedeta.

„Dragilor, vă fac o marturisire: e prima oara când ies fericit de la dentist! E prima oară când am încercat tratamentul cu laser şi am simţit diferenţa: este minim invaziv, fără ace, fără freză, fără durere”, a scris Tavi Clonda pe Instagram. (CITEȘTE ȘI: GABRIELA CRISTEA, APEL DISPERAT ÎNAINTE SĂ ÎI ÎNCEAPĂ NOUA EMISIUNE! “A VENIT MOMENTUL”)

Gabriela Cristea, din nou în fața fanilor

Gabriela Cristea revine pe micul ecran cu emisiunea „Like a star!”, care va fi difuzată de luni până vineri, în intervalele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00 şi sâmbăta, de la 18:45 la 20:45. (NU RATA: CUM A SURPRINS-O GABRIELA CRISTEA PE FETIȚA EI, VICTORIA. A FOTOGRAFIAT-O IMEDIAT)

De aceea, va avea nevoie urgent de bonă pentru fetițele ei și a lui Tavi. „Căutăm bonă! A venit momentul ca mami şi tati să se întoarcă la serviciu, aşa că avem nevoie de ajutor; căutăm o doamnă tânără şi în putere, curată şi ordonată, dinamică şi răbdatoare, căreia să-i placă să se distreze cu copiii noştri. Programul ar trebui să fie L-V de la 07:00-15:00 si din când în când mai avem nevoie să ne ajute serile şi în week end. Ar trebui să fie cineva din zona Corbeanca sau cât mai aproape. Dacă puteţi să ne ajutaţi aşteptăm să ne scrieţă în privat. Mulţumim”, a scris Gabriela Cristea.

Citește și...