Teo Trandafir, părăsită de iubit: „Am plâns de durere”

Publicat: 02/01/2019 | 10:13
Teo Trandafir, părăsită de iubit: „Am plâns de durere”

Prima dragoste nu se uită niciodată, iar Teo Trandafir rememorează cu tristețe în privire acea perioadă din viața ei sentimentală. A fost părăsită de iubitul ei și a trecut cu mare greutate peste această dezamăgire. Însă timpul are marea calitate de a estompa unele amintiri și, uneori, vindecă răni. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Teo Trandafir a declarat că s-a îndrăgostit de cel mai frumos băiat din liceu, iar mama sa a fost încântată de o astfel de relație, motiv pentru care… i-a făcut și un cadou. O pereche de pantofi de la ”Guban”!

„Mamei îi plăceau tipii înalți și frumușei… Până m-am îndrăgostit de unul, marea dragoste a tinereții mele, cel mai frumos băiat din liceu, pe care mama l-a plăcut atât de mult, încât atunci, și aveam 16 ani, mi-a cumpărat prima pereche de pantofi „Guban”, 375 de lei perechea!!! Firește, ca să arăt bine la întâlniri! Băiatul avea vreo 2,05 metri… Eu m-am îndrăgostit de el fără speranță, căci omul, la un moment dat, m-a părăsit, că doar la norocul meu… Am plâns în brațele mamei vreo doi ani de durere că nu mai sunt cu el! Pe urmă, am intrat și la facultate, eu tot după Cătălin al meu plângeam. Mama chiar intrase la idei. Mi-a și zis…”Mai, gata, am înțeles, a fost iubire, dar acum mergi la facultate, cunoști pe altcineva”, eu -nimic, ba îi și reprosam…”Ție ți-a trebuit frumosu’, ia frumosu’, fir-ar al naibii să fie”. Ce mai, amintiri din adolescentă! Acum, bărbatul este însurat, are copii, iar eu, normal, am avut o altă viață”, dezvăluia Teo Trandafir. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

CITEȘTE ȘI: TEO TRANDAFIR, LA UN PAS DE MOARTE! ”ÎMI DORESC CEVA BRUSC!”

Teo Trandafir: ”Nu pot sta măritată!”

Teo Trandafir a trecut în urmă cu şase ani prin al doilea divorţ. La sfârşitul lui 2012, ea a divorţat de fostul rugbist Constantin Iosef, mariajul lor rezistând doar câteva luni. Cei doi s-au căsătorit pe 2 iunie 2012, în ziua în care Teo a împlinit 44 de ani. Acum însă vedeta de televiziune a mărturisit că nu s-ar mai vedea măritată și a vorbit deschis și despre motivele pentru care nu ar mai îmbrăca rochia de mireasă. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

„La altar la 50 de ani? Mi-am dat seama că eu nu pot sta mărita­tă. E vina mea. Eu înţeleg o relaţie de lungă durată, înţeleg angajament, loialitate, chiar şi logodnă în faţa lui Dumnezeu…(…). Nu. Eu nu mă pricep la asta. Când mă trezesc dimineaţa şi văd lângă mine acelaşi om pe care l-am văzut zi de zi în ultimele luni… panică! Ce-am făcut, cum scap eu de-aici?”, a spus Teo într-un interviu pentru Ok! Magazine.

Cât despre copii, ei bine, Teo Trandafir a mărturisit că ea nu a fost făcută să fie mamă și că nu și-a dorit copii. Maia însă a fost un dar trimis de Dumnezeu. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

CITEȘTE ȘI: TEO TRANDAFIR PLEACĂ DE LA KANAL D? „VIN CU BUCURIE”

Citește și...