Teodora Mărăcineanu a murit la 25 de ani. Care e cauza morții jurnalistei

Publicat: 04/11/2018 | 08:00

Este doliu în presa din România! Teodora Mărăcineanu a pierdut lupta la viață astăzi, după ce a suferit un accident vascular-cerebral. Vestea morții tinerei jurnaliste a fost confirmată de oficialii revistei “Marie Claire”, acolo unde lucra tânăra.

Citește și: Ozana Barabancea este în doliu. Una dintre persoanele dragi a pierdut lupta cu viața

Teodora Mărăcineanu a murit la vârsta de 25 de ani. Care e cauza morții jurnalistei

Potrivit specialiștilor, accidentul vascular-cerebral este o afecțiunea neobișnuită în rândul persoanelor din această grupă de vârstă. Teodora Mărăcineanu sau Teo, așa cum îi spuneau prietenii, era jurnalist de modă la revista “Marie Claire România”.

“E un moment foarte greu pentru noi si, desi suntem jurnalisti si lucram cu cuvintele, acum ne e greu sa le gasim. Si asta pentru ca Teo, colega noastra, a plecat dintre noi. Avea doar 25 de ani si a suferit un accident vascular cerebral. Ne-o amintim cu totii zambind si ne tot gandim cum a stiut sa traiasca la maximum si cum s-a bucurat de fiecare clipa. Ne lipsesti, Teo, si toate gandurile noastre se indreapta spre tine.

Mai jos sunt cateva lucruri despre ea, niste randuri pe care le-a scris cu 6 luni in urma.

Din respect pentru colega noastra, am decis sa luam o pauza de la postarile obisnuite si sa ne petrecem zilele astea amintindu-ne de Teo.” este mesajul scris de reprezentanții cunoscutei reviste pentru care ea lucra.

În urmă cu două zile, Ozana Barabancea a anunțat că Teodora Mărăcineanu a leşinat în sala de sport în timp ce făcea încălzirea. Tânăra a fost internată la spitalul Floreasca, dar, în ciuda eforturilor medicilor, ei au declarat-o în moarte cerebrală. Azi, 3 noiembrie, inima ei s-a oprit pentru totdeauna.

Teodora Mărăcineanu la evenimentul Deschidere MARe/Muzeul de Artă Recentă la MARe/Muzeul de Artă Recentă. Sursa foto: Facebook

Era jurnalist de modă la “Marie Claire România”

“Sunt multe lucruri pe care le-am învățat cu greu, după multe rateuri, sau lucruri pe care nici măcar nu am vrut să le accept în primă fază. Mă aflu la vârsta la care experiențele arpoape că mă «lovesc» precum o avalanșă plină de forță, din toate părțile, iar totul e pe repede înainte. Fiecare zi îmi aduce ceva nou și încerc din răsputeri să iau totul ca atare, să fructific ce tot ce îmi iese în cale”, scria Teodora Mărăcineanu în paginile revistei “Marie Claire”.