Teorie șocantă. Pedofilul olandez, bănuit că a mai comis o crimă în România?! E vorba despre o altă fetiță…

Autor: I.D.
Publicat: 23/09/2019 | 23:00

Teorie șocantă în cazul pedofilului olandez care a fugit din România imediat după ce a ucis-o pe fetița de 11 ani din Gura Șuții. Cuijkenaar Johannes V este bănuit că a mai comis o crimă.  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații șocante și de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: PEDOFILUL OLANDEZ S-A SINUCIS! BĂRBATUL CARE A UCIS FETIŢA DIN DÂMBOVIŢA A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN TIR)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor detalii stupefiante legate de cetățeanul olandez care este suspectat de uciderea unei fetițe în județul Dâmbovița. (NU RATA: ȘEFA DE LA CAMERĂ & UNUL DINTRE CEI MAI INFLUENȚI DEPUTAȚI, DE MÂNĂ PRIN DOROBANȚI)

Cuijkenaar Johannes V, care inițial a fost confundat cu un jurnalist din ”Țara lalelelor”, este suspectat că mai comis o crimă în România. Potrivit unor surse din mediul judiciar, anchetatorii nu exclud varianta ca bărbatul să fie implicat într-un caz asemănător cu cel din Dâmbovița. În urmă cu ceva timp, o minoră ar fi fost găsită fără suflare, iar modul în care aceasta și-a găsit sfârșitul pare să fie tras la indigo cu cazul fetiței de 11 ani din Gura Șuții. (NU RATA: MARIO IORGULESCU ARE PIERDERI DE MEMORIE. NU ȘI-A RECUNOSCUT PĂRINȚII!)

Pedofilul olandez e bănuit că a mai comis o crimă în România

S-a sinucis!

Johannes V., cetățeanul olandez suspectat de uciderea unei fetițe în județul Dâmbovița, s-a sinucis! Acesta ar fi intrat intenționat cu mașina într-un camion pe N321, o șosea între Escharen și Grave, Olanda. Inițial, poliția a presupus că ar fi fost vorba de un accident, însă în cursul anchetei s-a stabilit că șoferul a vrut să se sinucidă. Coliziunea a fost atât de puternică încât camionul s-a răsturnat pe marginea șoselei. (NU RATA: ELENA UDREA A ÎNLEMNIT EFECTIV ÎN ACEL MOMENT! CE NENOROCIRE A AVUT LOC ÎN NOAPTEA BOTEZULUI)

În vârstă de 47 de ani, cetățeanul olandez a ajuns în România miercurea trecută. Fetița de 11 ani din localitatea Gura Suții, județul Dâmbovița, Mihaela Adriana Fieraru, a fost dată dispărută vineri, în condițiile în care nu a mai ajuns acasă de la școală. Ea a fost găsită moartă duminică, pe un câmp din comuna Produlești. Cuijkenaar Johannes V. a părăsit România imediat după moartea fetei. Olandezul era acuzat de privare de libertate, viol și crimă.

Pedofilul olandez a intrat cu mașina într-un TIR și a murit pe loc

Reacția Ambasadei Olandei în România: “Cu mare regret…

”Ambasada Regatului Ţărilor de Jos a aflat, cu mare regret, despre moarte tragică a unei fete în Gura Şuţii. Autorităţile olandeze sunt gata să îşi ajute partenerii români. Poliţia şi autorităţile judiciare din ambele ţări sunt în contact direct”, se arată în mesaj.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...