Pedofilul olandez s-a sinucis! Bărbatul care a ucis fetiţa din Dâmboviţa a intrat cu mașina într-un TIR. Imagini de ultimă oră

Publicat: 23/09/2019 | 19:48

Cuijkenaar Johannes V. s-a sinucis! A intrat cu mașina într-un TIR și nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire. Pedofilul olandez fugise din România imediat după ce a ucis-o pe fetița de 11 ani din Gura Șuții. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră de la locul accidentului.

Johannes V., cetățeanul olandez suspectat de uciderea unei fetițe în județul Dâmbovița, s-a sinucis! Acesta ar fi intrat intenționat cu mașina într-un camion pe N321, o șosea între Escharen și Grave, Olanda.

(VEZI AICI: ȘOCANT! CE S-A DESCOPERIT ÎN APARTAMENTUL ÎNCHIRIAT DE OLANDEZUL CARE AR FI UCIS FETIȚA DE 11 ANI, DIN DÂMBOVIȚA)

Inițial, poliția a presupus că ar fi fost vorba de un accident, însă în cursul anchetei s-a stabilit că șoferul a vrut să se sinucidă. Coliziunea a fost atât de puternică încât camionul s-a răsturnat pe marginea șoselei.

Această persoană și-a pus singură capăt vieții”, este poziția oficială a poliției din Oost-Brabant.

Șoferul camionului este nevătămat, au mai precizat autoritățile olandeze.

Pedofilul olandez a intrat cu mașina într-un TIR și a murit pe loc

(CITEȘTE ȘI: REVOLTĂTOR! OLANDEZUL CARE AR FI UCIS-O PE FETIȚA DE 11 DIN DÂMBOVIȚA ESTE UN CUNOSCUT PEDOFIL ÎN ȚARA LUI! CU TOATE ASTEA, POLIȚIȘTII ROMÂNI L-AU LĂSAT SĂ PLECE ACASĂ!)

Trafic blocat la locul accidentului

Camionul s-a răsturnat pe drum și a blocat traficul. Oamenii legii au securizat locul accidentului. N321 a fost  închis în ambele direcții. Poliția a transims că va dura foarte mult curățarea locului.

În vârstă de 47 de ani, cetățeanul olandez a ajuns în România miercuri. Fetița de 11 ani din localitatea Gura Suții, județul Dâmbovița, Mihaela Adriana Fieraru, a fost dată dispărută vineri, în condițiile în care nu a mai ajuns acasă de la școală. Ea a fost găsită moartă duminică, pe un câmp din comuna Produlești.

Cuijkenaar Johannes V. a părăsit România imediat după moartea fetei. Olandezul era acuzat în România de privare de libertate, viol și crimă.

(NU RATA: CLIPE GROAZNICE PENTRU FAMILIA FETIȚEI DE 11 ANI, UCISĂ DE UN PEDOFIL OLANDEZ! ADRIANA A FOST LUATĂ DE LA MORGĂ ȘI DUSĂ ACASĂ)

Reacția Ambasadei Olandei în România: „Cu mare regret…

Ambasada Olandei în România a transmis și un mesaj oficial după oribila crimă pe care Johannes V. a comis-o.

Ambasada Regatului Ţărilor de Jos a aflat, cu mare regret, despre moarte tragică a unei fete în Gura Şuţii. Autorităţile olandeze sunt gata să îşi ajute partenerii români. Poliţia şi autorităţile judiciare din ambele ţări sunt în contact direct”, se arată în mesaj.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)