The Concert Drive IN a adus trei zile de magie și muzică bună la Romexpo

Publicat: 30/06/2020 | 19:19

Au fost trei zile magice la Romexpo. După o lungă perioadă în care nu s-au întâlnit cu fanii, artiștii au făcut scena să vibreze la The Concert Drive IN, cel mai mare concert de acest tip din România. Evenimentul a fost sold out, iar cei prezenți au avut ocazia să-și vadă preferații, să cânte împreună cu ei și să-i aplaude într-un mod inedit, prin intermediul claxoanelor.

INNA, Antonia, Irina Rimes, Carla’s Dreams, The Motans, Roxen au bucurat publicul cu cele mai tari hituri, iar trapperii IAN, Azteca, Oscar, NANE și Killa Fonic au creat o atmosferă incendiară. Opening acts au fost Olivia Addams, Cezar Guna și Alexia, artiști Global Records, warm-up Dj Yaang, iar MC-ul evenimentului a fost Cristi Nițu.(CITEȘTE ȘI: IMAGINI SUPER-SEXY CU INNA PE PLAJĂ, LA MAMAIA. A STAT LA SOARE CU FETELE ȘI…)

Și farurile le-au fost de ajutor, deoarece și-au coordonat astfel luminile pe muzică și s-au bucurat împreună de un spectacol altfel, dar care a reușit să le ajungă rapid la suflete. Roxen a declarat celor prezenți că are mari emoții și este foarte fericită să fie pe scenă și să trăiască aceste momente unice. Artista a cântat piesa ei de suflet ”Ce-ți cântă dragostea”, dar și ”Spune-mi”, ”Storm” și ”Cherry Red”. Seara a continuat cu Alina Eremia și band-ul ei care a interpretat cele mai cunoscute piese din repertoriul ei precum ”Tatuaj”, ”Poartă-mă”, ”BRB”, colaborarea artistei cu NANE și l-a avut ca invitat special pe Nosfe de la Șatra B.E.N.Z.

Antonia, boost de energie

Antonia împreună cu cei 4 dansatori și toboșarul au adus un boost de energie serii, interpretând piese precum ”Iubirea mea”, ”Matame”, ”Trika Trika” sau ”Vorbește Lumea”. Seara s-a încheiat în forță cu un super concert Carla’s Dreams care i-au invitat pe fani să se distreze și să se bucure de această reîntâlnire. ”Eroina”, ”Acele”, ”Luna”, ”Imperfect”, ”Până la sânge” au completat perfect line-up-ul.(NU RATA: CUM ARATĂ CASA ÎN CARE LOCUIESC ANTONIA ȘI ALEX VELEA! AU CUMPĂRAT-O CU O SUMĂ IMPRESIONANTĂ)

Seara de sâmbătă a fost plină de emoție datorită pieselor The Motans “Jackpot”, “Valuri mari”, “Weekend”, dar si piesei “Poem”, interpretata cu Irina Rimes. Artista a continuat cu hituri precum “Nu stii tu sa fii barbat”, “Cosmos”, “3 inimi” si o piesa in premiera. Irina a fost vizibil emotionata si se bucura de fiecare semnal venit din partea fanilor. Seara s-a incheiat cu un super show INNA & band, 4 dansatoare sexy si hituri precum “Diggy Down”, “POHUI”, “INNdia”, “Iguana” si “Cola Song”.

The Concert Drive IN a fost transmis live pe Kiss FM și pe PROTV Plus și difuzat ulterior pe PROTV.

Duminica a fost energie multa datorita trapperilor Ian, Azteca, Oscar, Killa Fonic si Nane. Un lucru inedit al acestui eveniment este că a fost transmis exclusiv prin undele radio, fanii prezenți la Romexpo puteau asculta din mașini.(VEZI ȘI: IMAGINEA CARE I-A LĂSAT MUȚI PE FANI! IRINA RIMES, GOALĂ ÎN NOUL VIDEOCLIP: ”CEA MAI TARE DIN PARCARE!”)

Pe 26, 27 și 28 iunie, parcarea principală de la Romexpo a fost transformată în locul în care visurile au devenit realitate, iar publicul și-a revăzut artiștii preferați și a ascultat live, muzica ce i-a lipsit în tot acest timp.

Petrecerea a trecut din offline și în online, iar cei prezenți la eveniment au intrat pe Zoom și toate imaginile au fost redate pe ecranele de lângă scena în timpul concertelor.

Întregul eveniment a fost organizat în condiții maxime de siguranță, cu o echipă de producție și tehnică de 20 de persoane, iar distracția a fost cea care a ghidat cele trei seri ale The Concert Drive IN. A fost o imagine unică, în care sute de mașini și-au sincronizat claxoanele și luminile faruruilor pentru un spectacol memorabil. Show-ul s-a încheiat cu un show de artificii.

Partenerii media The Concert Drive IN au fost Kiss FM și PROTV, susținut de LIDL și Mastercard.