Tragedie în Craiova! O fetiță de șase ani și tatăl ei au murit într-un accident. Mama micuței se află în stare gravă la spital

Publicat: 28/07/2020 | 14:25

Tragedie în Craiova. O fetiță de șase ani și tatăl ei au murit într-un accident. Mama micuței se află în stare gravă la spital, acolo unde medicii fac tot posibilul să îi salveze viața.

În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident pe Centura de Nord a Craiovei.

Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului, iar din cercetările efectuate au stabilit faptul că un tânăr de 25 de ani, din Gherceşti, care conducea un autoturism pe DN 65F, ar fi pătruns pe contrasens. A intrat astfel în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Motru, în care se afla alături de soția și fetița lui. (CITEȘTE ȘI: CAPITALA ARE UN NOU FOCAR DE COVID-19. TREI BĂTRÂNI DE LA UN CĂMIN AU MURIT DEJA DIN CAUZA UNEI „ERORI UMANE”)

Șoferii și fetița de șase ani au murit

În urma accidentului, șoferii și fetița de șase ani au murit, iar soția bărbatului, în vârstă de 34 de ani, a fost transportată la spital în stare gravă.

Potrivit oamenilor legii, tânărul de 25 de ani ar fi pătruns pe contrasens cu intenţia de a se sinucide. Acesta ar fi lăsat un bilet de adio în care le mărturisea apropiaților că vrea să intre într-un tir. (VEZI ȘI: DOUĂ FETIȚE AU VÂNDUT LIMONDĂ LA DOI LEI ÎNTR-UN CARTIER DIN BOTOȘANI. CE AU FĂCUT CU BANII ESTE UIMITOR. FOTO)

Dosarul penal urmează să fie înaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, cercetările urmând să fie continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.