Tragedie în Galați. Un copil și părinții lui au murit în urma unui cumplit accident rutier

Publicat: 29/05/2020 | 10:25
Tragedie în Galați. Un copil și părinții lui au murit în urma unui cumplit accident rutier

Tragedie în Galați după ce un copil și părinții lui au murit în urma unui accident rutier care a avut loc vineri dimineață, pe E 581. Tristul anunț a fost făcut chiar de către Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi.

VEZI AICI: CAZ HALUCINANT! COPIL DE DOI ANI, CĂLCAT CU MAȘINA ÎN CURTE. VINOVATUL NICI MĂCAR NU ARE PERMIS DE CONDUCERE

Copilul avea un an, iar părinții lui 24, respective 23 de ani. Pompierii Secţiei Tecuci au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier petrecut pe E 581, între localităţile Berheci şi Ireasca, între un autoturism şi o autoutilitară de 7,5 tone, din care au rezultat trei victime inconştiente.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială şi echipajul SMURD împreună cu un echipaj de Serviciul de Ambulanţă Judeţean Galaţi.

LEGE. Cresc salariile bugetarilor. Care sunt angajații care vor primi bani în plus, de la 1 iulie

Tragedie la Galați. Trei persoane au murit

Salvatorii au găsit la locul accidentului o familie formată din părinţi tineri şi un copil, acesta din urmă fiind scos de către participanţii la trafic.

CITEȘTE ȘI: BISERICĂ VANDALIZATĂ ÎN MARAMUREȘ. MESAJUL LĂSAT PE ZIDURILE LĂCAUȘULUI DE CULT ESTE ȘOCANT. FOTO

Pompierii militari au acţionat pentru descarcerarea femeii, care prezenta multiple traumatisme, precum şi a bărbatului, de 24 ani, care avea leziuni incompatibile cu viaţa, potrivit Agerpres.

Mama copilului, de 23 ani, a fost transportată de ambulanţa SAJ la Spitalul Municipal Tecuci, iar copilul a fost preluat de către ambulanţa SMURD. În ciuda eforturilor medicilor, cei doi au fost declaraţi decedaţi.