Tragedie în Neamț, după un accident rutier. Un bărbat a murit! FOTO

Publicat: 31/05/2020 | 11:02

Un grav accident rutier a avut loc în județul Neamț, în urma căruia o persoană a decedat, iar o alta a ajuns în stare gravă la spital.

CITEȘTE ȘI: FEMEIE PE BICICLETĂ, ACCIDENTATĂ MORTAL ÎN JUDEȚUL BACĂU

Tragedia a avut loc puțin înainte de ora 4 dimineața, când pompierii nemțeni au fost solicitați prin apel la 112 să intervină la un accident rutier. Acesta a avut loc în localitatea Huisurez, comuna Dămuc. Coliziunea s-a produs între între un autoturism și un camion.

Tragedie în Neamț, după un accident rutier!

La locul solicitării s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Piatra Neamț cu o autospecială pentru descarcerare,  o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD TIM, dar și un echipaj de la SAJ.

Accidentul s-a soldat cu două victime, una încarcerată. (NU RATA: TRAIAN BĂSESCU, IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER SÂMBĂTĂ DIMINEAȚA. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU FOSTUL PREȘEDINTE)

Persoana aflata în dreapta șoferului, un bărbat de 25 de ani, a rămas încarcerată. Medicii care au intervenit au constatat că bărbatul avea leziuni incompatibile cu viața. Conducatorul auto a suferit un traumatism cranio- cerebral. Acesta a fost preluat de echipajul de la SAJ și transportat la spital.