Trei puncte de aur pentru moldoveni în lupta pentru play-off!

Autor: Cristian P
Publicat: 11/02/2020 | 09:10
Trei puncte de aur pentru moldoveni în lupta pentru play-off!

FC Botoșani a obținut o victorie de aur în lupta pentru play-off-ul Ligii 1. Moldovenii au învins la limită, scor 2-1 (1-1) FC Hermannstadt, rezultat suficient însă pentru ca Dugandzic & co să urce pe locul 5 cu două etape înainte de finalul acestui sezon regular al Ligii 1.


Biletul Zilei » Mizăm pe un combo din trei sporturi diferite!


Meciul de pe „Municipal” nu a început cum și-a imaginat Marius Croitoru. Marcați de miza confruntării, elevii acestuia au început temător jocul iar de acest lucru a profitat din plin echipa pregătită de Vasile Miriuță care a deschis scorul în miutul 28 prin Debeljuh. Bucuria sibienilor în Moldova nu a durat decât șase minute, Offosu readucând FC Botoșani în joc, stabilind totodată și scorul primului mitan.

A doua repriză a fost una la discreția elevilor lui Croitoru însă golul victoriei s-a lăsat așteptat, venind abia în minutul 81, succesul fiind semnat de Marko Dugandzic.

„Un meci greu împotriva unei echipe care șase etape nu a pierdut, o echipă care a jucat fotbal. Am avut și puțină șansă. Dacă până acum am dominat, astăzi pot spune că sunt foarte mulțumit de rezultat. A venit în urma unui joc puțin mai slab al nostru. Îi felicit pe cei de la Sibiu pentru că au venit să joace fotbal și îmi felicit echipa că am mai pus trei puncte la ceea ce ne-am propus”, a declarat Marius Croitoru.

După această victorie FC Botoșani a urcat pe lcul 5 în clasament cu 39 de puncte, iar elevii lui Croitoru stau la mâna lor pentru a accede în play-off. De partea cealaltă, FC Hermannstasdt a rămas pe locul 10 cu 24 de puncte.

 

Citește și...