Trei români din Austria, loviți intenționat cu mașina de un șofer nervos. Unul dintre ei se află în stare gravă

Publicat: 30/10/2018 | 08:24
Trei români din Austria, loviți intenționat cu mașina de un șofer nervos. Unul dintre ei se află în stare gravă

Trei români din Austria au fost loviți intenționat de un șofer. Acesta i-a spulberat, pur și simplu, după ce a intrat cu mașina în ei. Totul s-a petrecut în fața unei discoteci din Austria, informează observator.tv.

Din primele informații, reiese că între cei trei români și șoferul agresiv a existat un conflict inițial. Austriacul a avut impresia că unul dintre români i-a hărțuit iubita, iar scandalul a izbucnit instantaneu. Cei implicați și-au aruncat vorbe grele, iar apoi situația a degenerat progresiv. Cei trei români – 39, 40 și 41 de ani – au ripostat, iar austriacul de 28 de ani, într-un acces de furie, s-a urcat în mașina personală, a accelerat și i-a spulberat pe cei trei.

Între șofer și cei trei români avusese loc un conflict, iar austriacul a decis să-i „pedepsească”.  Scena incredibilă a avut loc în fața discotecii Base, din Liezen.

Șoferul a fugit apoi, dar a fost prins ulterior de polițiștii austrieci și reținut. Dintre români, cel în vârstă de 41 de ani a fost foarte grav rănit și este la spital, unde medicii fac eforturi pentru a-i salva viața, , transmite heute.at.  Ceilalți doi români nu sunt în pericol.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT MORTAL ÎN HUNEDOARA. UN AUTOCAR CU 72 DE PERSOANE S-A RĂSTURNAT PE DN 7, IAR PLANUL ROȘU DE INTERVENȚIE A FOST ACTIVAT