Trupa Alb Negru revine într-o nouă formulă. Cine sunt noii colaboratori ai lui Andrei Ștefănescu și Kamara

Publicat: 23/07/2020 | 18:36
Trupa Alb Negru revine într-o nouă formulă. Cine sunt noii colaboratori ai lui Andrei Ștefănescu și Kamara

Andrei Ștefănescu și Kamara au revenit într-o nouă formula pe piața muzicală. Cei doi au lansat o nouă piesă, în colaborare cu doi cântăreți. Despre cine este vorba?

Andrei Ștefănescu și Kamara au lansat piesa „Vremuri noi”, în colaborare cu prietenii lor Rareș Varniote și Ralfo, care au repertoriul propriu nenumărate piese.

 “Începând cu această piesă “Vremuri noi”, Rareș și cu Ralflo intră  în trupa ALB NEGRU. De-acum încolo noi patru vom fi ALB NEGRU și mă bucur nespus de mult că pentru ALB NEGRU au venit vremuri noi! Așa se numește și noua noastră piesă,  culmea, nu ajunsesem la studio pentru a face această piesă ci alta, în varianta ALB NEGRU feat, Ralflo și Rareș și apoi ne-am decis ca trupa să fie în patru de-acum înainte, noua formulă. Piesa “Vremuri noi” a venit practic să anunțe acest update al trupei. Se anunță vremuri noi pentru noi și suntem foarte fericiți. Această piesă ne reprezintă, este foarte frumoasă, pozitivă, o piesă care dă speranță, o piesă care te face să nutrești sentimente pentru cel de lângă tine, te ajută să îți dezvolți această zonă, să o hrănească cumva și noi ne bucurăm foarte mult că reușim să dăm mai departe ceva din noi către public și putem să aducem zâmbete și fericre în sufletele altora!”, spune Kamara.

Andrei Ștefănescu a suferit de COVID-19

Printre vedetele care au intrat în contact cu Marcel Pavel se numără și Andrei Ștefănescu, care a fost la rândul său confirmat pozitiv cu coronavirus în urmă cu aproximativ o lună. Prezentatorul TV este asimptomatic și a fost internat la Institutul ”Matei Balș” din Capitală.

”Am fost testat o singură dată. Trebuie să iasă două teste negative, trebuie să stau cel putin 6-7 zile până la primul test. Am deja 5 zile în spital. După rezultatele testelor voi afla dacă pot pleca acasă. Până atunci nici nu se pune problema. Starea mea e una bună, sunt asimptomatic, nu am febră, mi se iau analizele ca să vadă dacă am sângele oxigenat.

Sunt pe lista celor cu Covid, dar sunt asimptomatic și câtă vreme sunt așa, nu iau medicamente, nu iau tratament. Sunt cazuri foarte grave aici, chiar la mine pe etaj. Nu este o simplă răceală. Starea se poate degrada foarte ușor”, a declarat Andrei Ștefănescu la Antena Stars.