Tsunami în Indonezia! Momentul în care valurile lovesc în timpul unui concert! VIDEO

Publicat: 23/12/2018 | 10:18
Tsunami în Indonezia! Momentul în care valurile lovesc în timpul unui concert! VIDEO

Formația indoneziană de muzică pop Seventeen concerta în stațiunea Tanjung Lesong, pe insula Java, duminică seară ora locală, când valurile puternice au măturat complet zona. Bilanțul tsunamiului din Indonezia a adunat până acum 168 de morți și peste 700 de persoane dispărute. 

Momentul când tsunamiul a lovit stațiunea în timpul concertului a fost surprins de un fan al formației.

Un membru al formației a murit, iar alți câțiva sunt dați dispăruți, a anunțat Riefian Fajarsyah, vocalistul trupei. Printre cei dispăruți se numără și soția lui.

Indonesia tsunami: Wave crashes into Seventeen Band's concert

VIDEO: The moment of pandemonium after the tsunami crashed into a concert at a resort in western Java, while Indonesia's Seventeen Band was performing.Warning: Some might find this video distressing.

Publicată de Channel NewsAsia pe Sâmbătă, 22 decembrie 2018

Un tsunami devastator a lovit Indonezia, în urma erupției unui vulcan. Cel puțin 168 de persoane au murit, iar peste 700 au fost rănite după ce un val uriaș a lovit duminică dimineață zonele de coastă.

Cea mai afectată zonă este provincia Banten unde 126 de persoane au murit pe plaja foarte populară din această regiune.

Sute de clădiri au fost distruse de tsunami care a făcut prăpăd coastele sudice din Sumatra și în extremitatea vestică a insulei Java, sâmbătă, în jurul orei locale 21:30 (ora 16:30, ora României).

Tsunami-ul a fost declanșat de erupția unui vulcan cunoscut sub numele de „copil” al legendarului Krakatoa, Anak Krakatoa, relatează Agerpres.