Turcii de la Kanal D fac bani frumoși din YouTube-ul românesc. Iată câți bani le intră lunar în conturi

Publicat: 14/02/2020 | 15:20

Nu mai e niciun secret! Șefii turci de la Kanal D fac bani frumoși din YouTube-ul românesc. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie câți bani le intră lunar în conturi. Andreea Mantea, Teo Trandafir, Adrian Cristea, alias Bursucu, Ilinca Vandici, Christian Sabbagh și Simona Pătruleasa sunt doar șase dintre vedetele îndrăgitului post de televiziune.

Citește și: Câți bani intră lunar în contul Alexiei Eram din YouTube

Oficialii de la Kanal D scot mulți bani din YouTube-ul românesc

Kanal D este unul posturile TV preferate de români datorită emisiunile de divertisment realizate; printre acestea se numără: “Survivor România”, “Teo Show”, “Bravo ai stil! Celebrities”. Pe lângă uriașele câștiguri pe care le încasează pentru programele din grilă, oficialii de la Kanal D scot destul de mulți bani și din YouTube-ul românesc. Toate astea se întâmplă, deși, de obicei,  YouTube-ul din România are foarte mic CPM (Cost Per Mille sau Cost Per Thousand, care se traduc astfel: “cost pentru o mie de vizualizări”).

Citește și: În ce zi a lunii primesc, de fapt, Selly, Dorian Popa și Abi Talent banii de la YouTube

Potrivit datelor oficiale furnizate în timp real de site-ul socialblade.com pentru Kanal D, șefii turci primesc în fiecare lună de la YouTube-ul românesc o sumă cuprinsă între 6.400 și 102.100 de dolari. Unii dintre specialiști au afirmat că, de fapt, în conturile lor ar intra undeva la 10.000 – 20.000 de dolari.

Datele oficiale ale postului de televiziune Kanal D privind banii obținuți din YouTube-ul românesc © socialblade.com
Datele oficiale ale postului de televiziune Kanal D privind banii obținuți din YouTube-ul românesc © socialblade.com

Citește și: E oficial! Câte mii de euro au câștigat Abi Talent și Alex Velea de la YouTube, după ce s-au certat crunt

Citește și...