Ultima imagine cu prințesa din Dubai, înainte să dispară fără urmă!

Autor: Angie Voicu
Publicat: 08/05/2018 | 09:16

În urmă cu două luni, Latifa Bint Mohammed, fiica şeicului Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, conducătorul Dubaiului şi vicepreşedinte şi premier al Emiratelor Arabe Unite, a dispărut fără urmă. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) Misterul din jurul dispariției ei s-a adâncit, mai ales că autoritățile din Dubai vor să clarifice nimic în mod oficial. Prințesa din Dubai și-ar fi dorit să scape de tatăl ei și ar fi încercat să fugă. Lucrurile nu au mers conform planului. Ea ar fi fost prinsă de tatăl ei, spun prietenii, iar de atunci nu se mai știe nimic de soarta ei.

Pe 11 martie, a fost publicat un videoclip în care apare prințesa din Dubai În înregistrarea video, Latifa Bint Mohammed, susține că dacă acest filmuleț a fost publicat pentru că a fost capturată. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunarÎn înregistrarea de 40 de minute, Latifa afirmă că sora sa mai mare Shamsa a fugit şi ea când se afla în Marea Britanie, însă autorităţile din Dubai au găsit-o şi au forţat-o să se întoarcă. Prințesa din Dubai a afirmat că şi ea a avut în trecut câteva tentative de a evada, dar a fost prinsă, ţinută captivă şi torturată.  Ultima fotografie cu Latifa este făcută în urmă cu 15 luni, în timp ce tânăra făcea parașutism. Imaginea a fost publicată pe o pagină de Instagram destinată parașutiștilor. (CITEȘTE ȘI Teorie explozivă despre prințesa dispărută! „A fost capturată pe mare de trupe comando și bătută”)

 

Ultima fotografie cu prințesa din Dubai, înainte să dispară

Cine este prințesa din Dubai

Latifa este fiica şeicului Mohamed Bin Rashid Al Maktoum, liderul Dubaiului şi vicepreşedintele şi premierul Emiratelor Arabe Unite (EAU), despre care se spune că ar avea zeci de copii cu mai multe soţii, iar mai multe dintre fiicele lui ar purta numele Latifa.   În ultimele săptămâni, prințesa din Dubai apărut brusc tot mai des în presa internațională. Cu toate acestea, publicațiile locale nu au făcut nicio referire la Latifa și nici la presupusele ei încercări de a evada.

Citește și...