VIDEO | Hoții care i-au “golit” casa lui Joshua Castellano au fost prinși!

Publicat: 23/01/2019 | 10:55

Joshua Castellano a primit, la finalul anului trecut, o lovitură grea!  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România v-a dezvăluit, în exclusivitate, că hoții i-au spart casa omului de afaceri și au furat tot ce le-a picat în mână. Infractorii ar fi sustras bijuterii, ceasuri și bani cash de peste un milion de euro! (TOATĂ POVESTEA AICI)

Polițiștii s-au prezentat imediat la fața locului pentru anchetă și au cules probe care să-i conducă spre despistarea tâlharilor.

Miercuri dimineață, Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei a pus în executare șase mandate de percheziție domiciliară în județul Ilfov și municipiul București, precum și mai multe mandate de aducere emise pe numele unor bărbați suspectați de furtul unei casete de valori , pe raza sectorului 2.

După finalizarea perchezițiilor persoanele vizate vor fi conduse la audieri la sediul Poliției Capitalei. Din primele informații, patru hoți i-ar fi spart casa lui Joshua Castellano, toți fiind recidiviști.

”În această dimineață, prin apel 112, un bărbat domiciliat pe raza sectorului 2 a sesizat că persoane necunoscute i-au sustras din locuință o casetă de valori, ce conținea bijuterii și ceasuri.  La acest moment se efectuează cercetarea la fața locului.

Cazul a fost preluat de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, în colaborare cu Serviciul Investigații Criminale al sectorului 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor și tragerea lor la răspunderea penală, precum și pentru recuperarea prejudiciului”, au susținut polițiștii la finalul anului trecut.

Antonia, alături de Vincenzo (stânga) și Joshua Castellano
Citește și...