Uluitor ce a făcut o mireasă în fața altarului! A citit mesajele amantei logodnicului, în fața invitaților: ”Arată-mi ce ai tu mai bun!”

Publicat: 18/11/2018 | 17:11
Uluitor ce a făcut o mireasă în fața altarului! A citit mesajele amantei logodnicului, în fața invitaților: ”Arată-mi ce ai tu mai bun!”

O mireasă a dat peste cap invitații și pe logodnicul ei chiar în momentul în care a început să citească jurământul de credință, în fața preotului. Aceasta a intrat în posesia unor mesaje pe care cel care urma să-I devină soț i le trimisese amantei.

Casey este numele celei care a avut curajul să facă inedita mișcare, în fața părinților ei, a invitaților și a logodnicului. Cu o seară înainte de cununie, tânăra a primit ultimele mesaje ale lui Alex către amanta sa. Se pare că însăși femeia cu care o înșela i-a trimis dovezile, scrie Bored Panda.

CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU VISEAZĂ LA ZIUA NUNȚII CU ALEX BODI?! ARE PLANURILE STABILITE: “ÎN FAȚA ALTARULUI, AŞ ÎMBRĂCA DOUĂ ROCHII DE MIREASĂ”

„ Eu nu m-aș mărita cu el. Tu?”, sunt primele cuvinte ale mesajului pe care amanta i l-a trimis direct celei care urma să se căsătorească a doua zi. A trimis apoi capturile cu mesajele lui Alex.

„Weekendul acesta. Tu și eu. Ne vedem. Arată-mi ce ai tu mai bun”, „Corpul tău este incredibil. Și știi cum să-l folosești. Mi-aș dori ca prietena mea să fie măcar pe jumătate atât de talentată ca tine”, „Mi-e foarte dor de tine. Mă gândesc numai la tine. Nu am mai avut o astfel de conexiune cu nimeni”, sunt câteva dintre ele.

Casey le-a citit pe toate în fața invitaților. Alex a fugit, de rușine, dar petrecerea s-a ținut, totuși. Un pic…altfel.

CITEȘTE ȘI: SOȚIA LUI PEPE A ÎMBRĂCAT DIN NOU ROCHIA DE MIREASĂ! ANUNȚUL FĂCUT DE RALUCA LA 4 ANI DE LA NUNTĂ

„Nu o să fie nicio nuntă astăzi. Se pare că Alex nu este cine credeam că este,” a spus Casey. „Vom avea în schimb o celebrare a onestității: găsirea iubirii adevărate și acceptarea sfârșitului, chiar dacă este dureros”, le-a spus femeia invitaților.

Citește și...