Uluitor! Ce viteză avea fotbalistul Jose Antonio Reyes înainte să facă accident și mașina să ia foc

Publicat: 02/06/2019 | 13:26

Moartea fotbalistului Jose Antonio Reyes va lăsa multe semne de întrebare în sufletele apropiaților, care sunt încă în stare de șoc de ieri, de când au primit vestea devastatoare. Achetatorii care au deschis un dosar în urma accidentului cumplit au dezvăluit cu ce viteză uluitoare circula sportivul. Vă reamintim că în urma tragediei, și-a găsit sfâșitul și unul dintre verișorii atacantului, iar o a treia persoană a fost rănită.

Ce viteză avea fotbalistul Jose Antonio Reyes înainte să facă accident

Conform presei de peste hotare, atacantul Jose Antonio Reyes rula cu aproape 200 km/h pe autostrada A-376, care face legătura dintre orașul său natal, Utrera, și Sevilla. Din cauza vitezei, el a pierdut controlul volanului, s-a izbit puternic de un zid, iar în urma impactului, mașina s-a răsturnat și a luat foc, relatează jurnaliștii de la Daily Mail care au publicat mai multe imagini de la locul accidentului înfiorător.

După cum se poate vedea și în fotografiile din galerie, autoturismul condus de Jose Antonio Reyes s-a transformat într-un ghem de fiare, semn că impactul a fost unul devastator. Fostul atacant de la echipa Extremadura și vărul său de 23 de ani au murit pe loc, iar o a treia persoană este internată în prezent în stare gravă.

Fiul lui Jose Antonio Reyes, mesaj sfâșietor după accidentul mortal

Fiul cel mare al lui Jose Antonio Reyes a postat un mesaj sfâșietor la scurt timp după ce a aflat de accidentul mortal. Gândurile sale emoționante au fost însoțite de o poză recentă făcută cu regretatul fotbalist. În vârstă de 11 ani, băiatul a fost adus pe lume de Ana Lopez, fosta parteneră a sportivului.

“Acesta este ultimul moment pe care l-am petrecut împreună, tată. În acea zi, tu îmi dădeai sfaturi, la fel cum o făceai întotdeauna, dar azi (n.r.: ieri), tu ai plecat și nu te mai întorci, iar această zi este foarte dificilă pentru mine. Am fost și întotdeauna voi fi foarte mândru de tine, tati. Nu am petrecut tot timpul pe care ni l-am fi dorit împreună, dar doar tu și cu mine știam cât ne iubeam. Știu că din cer vei avea grijă de mine, iar eu nu te voi uita niciodată. Te iubesc, tată! Mulțumesc pentru toate mesajele de încurajare pe care le primesc”, a scris Jose Antonio Reyes Jr. pe contul său de Instagram.

În trecut, regretatul fotbalist a jucat la Real Madrid, Arsenal și Atletico Madrid, iar în prezent, era la echipa Extremadura, în Segunda Division. Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid, a fost primul dintre jucători care a reacționat când a auzit de tragedie: “Terminat. Distrus. Nu am cuvinte! Condoleanțe familiei. Nu te vom uita niciodată, amice. Odihnește-te în pace, frate!”.

Citește și...