Un băcăuan a încercat să își scape fiul care a condus fără permis cu o mită de 1.000 de lei. Ce s-a întâmplat imediat după aceea

Publicat: 08/07/2020 | 15:55
Un băcăuan a încercat să își scape fiul care a condus fără permis cu o mită de 1.000 de lei. Ce s-a întâmplat imediat după aceea

Un tată protector a vrut să ”șteargă” beleaua pe care i-a făcut-o fiul, și ”i-a oferit” unui polițist dintr-o comună băcăuană “un premiu” în valoare de 1.000 de lei, dar angajatul Ministerului Afacerilor Interne l-a denunțat imediat pe bărbat pentru dare de mită.

Acum, și tatăl, și fiul s-au ales cu dosare penale. Fiul fusese prins conducând pe drumuri publice mașina tatălui fără a avea permis de conducere. Pentru dare de mită, tatăl a fost deja reținut pentru 24 de ore, iar judecătorii i-ar putea prelungi detenția cu încă 30 de zile, la cererea procurorilor.

CITEȘTE ȘI: Emil Constantinescu, operat de urgență, după un accident casnic. În ce stare se află fostul președinte al României

”Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un băcăuan, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, reţinându-se ca situaţie de fapt că bărbatul s-a dus la Postul de Poliţie Blăgeşti, unde i-a oferit unui agent de poliţie suma de 1.000 de lei, pentru a-l scăpa de răspundere penală pe fiul său, acesta din urmă fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Față de inculpat a fost luată măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, dosarul a fost înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bacău, cu propunere de luare a măsurii arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

CITEȘTE ȘI:„Roș-albaștrii” deciși să salveze sezonul în Cupa României » Astăzi de la ora 20:00 pe „Național Arena” avem manșa retur a semifinalei FCSB – Dinamo!