Un an de la moartea Ilenei Ciuculete. Ciroza a ucis-o

Publicat: 14/03/2018 | 00:01

S-a împlinit un an de la moartea Ilenei Ciuculete. Regretata artistă a murit pe patul de spital, din cauza unei ciroze hepatice galopante. Decesul fulgerător al cântăreței a fost anunțat de soțul ei, Cornel Galeș. Artista aflase de doar câteva luni că suferă de cumplita boală, iar medicii n-au mai putut face nimic pentru ea. Ileana Ciuculete s-a stins în brațele soțului ei, la o clinică privată din Capitală.

Se face deja un an de la moartea Ilenei Ciuculete. Decesul ei a căzut ca un trăsnet pentru toți cei care au iubit-o. Artista se internase în spital din cauza unei răceli, spun apropiații ei. Acolo, cântăreața a aflat că suferă de ciroză. Boala era deja într-un stadiu avansat, fiind declanșată de hepatita c, de care nici nu știa că suferă. Din păcate, medicii nu au mai reușit să o salveze pe Ileana.

Ileana Ciuculete a murit în 2017, la vârsta de 64 de ani

Un an de la moartea Ilenei Ciuculete: Artista a murit la 64 de ani

Un an de la moartea Ilenei Ciuculete. Artista a aflat că suferă de ciroză cu doar o săptămână înainte să moară. Cornel Galeş a declarat la câteva ore după ce a murit Ileana Ciuculete că medicii i-au spus că această boală se ia foarte uşor de la manichiură, pedichiură, operaţii, sânge sau chiar contact sexual. Cântăreața a murit la 64 de ani, în brațele soțului ei.

„Pe 21 februarie a debutat o ciroză din hepatită C, dintr-o dată, din senin. Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic. După aceea a debutat asta, a făcut analize şi s-a dat totul peste cap. Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic. Ni s-a spus că se ia de la manichiură, pedichiură, operaţii, sânge, sex„, povestea Cornel Galeș, la acea vreme.

Ciroza, cauza morții Ilenei Ciuculete

Un an de la moartea Ilenei Ciuculete. Ciroza hepatică este o boală extrem de gravă, care netratată poate fi fatală. În cazul artistei, care s-a dus prea târziu la spital, medicii n-au mai putut face nimic. Cântăreața suferea de ciroză, declanșată de hepatita C. A purtat această boală multă vreme, dar fără să știe. Atunci când i-au pus diagnosticul, medicii au anunțat-o că șansele de supraviețuire sunt minime. Ileana Ciuculete a murit la scurt timp după ce a aflat că suferă de ciroză hepatică. (CITEȘTE ȘI Ciroza hepatică – totul despre boala ficatului- simptome, tratament, terapie)

Biografia Ilenei Ciuculete

Un an de la moartea Ilenei Ciuculete: Artista suferea de ciroză hepatică

Un an de la moartea Ilenei Ciuculete. Artista s-a născut la Dolj. La 14 ani, ea a fost angajată la Filarmonica Oltenia din Craiova. Ileana Ciuculete a reușit să-și clădească o carieră de una singură. Cântăreața a lansat peste 500 de melodii și 30 de albume, potrivit stirileprotv.ro. De-a lungul carierei artistice, Ileana Ciuculete a fost angajată ca prim-solistă la Ansamblul ”Danubius” din Drobeta Turnu-Severin. De asemenea, a lucrat la Ansamblul ”Nicolae Bălcescu” din Craiova și la prestigiosul ansamblu folcloric ”Călușul” din Scornicești.  Ileana Ciuculete a colaborat cu toate ansamblurile artistice din țară în turnee și spectacole.

Albumele și piesele Ilenei Ciuculete

Un an de la moartea Ilenei Ciuculete. Melodiile Ilenei Ciuculete au fost îndrăgite de toți românii. Cântecele ei înveseleau orice petrecere și era chemată la multe nunți și botezuri Cântăreața a lansat 30 de albume și a câștigat numeroase premii. Printre cele mai populare albume se numără: „De ce-i lăsat dorul dor”, ”Dragostea e rău de foc”, ‘„Primavara înfloare dorul”, „Într-o zi de mai cu soare”, ‘„Cântece de voie bună” și ”Ciorba de curcan”. De-a lungul carierei aristice, Ileana Ciuculete a fost premiată în țară cu trei discuri de aur și un disc de platină. De asemenea, în Serbia, ea a fost premiată cu un disc de aur.

 

Citește și...