Un fost concurent de la X Factor, arestat după ce a violat 9 femei și a filmat abuzurile înfiorătoare. Ce le spunea victimelor sale care l-au caracterizat ca fiind un om sadic

Publicat: 27/07/2020 | 20:20
Un fost concurent de la X Factor, arestat după ce a violat 9 femei și a filmat abuzurile înfiorătoare. Ce le spunea victimelor sale care l-au caracterizat ca fiind un om sadic

Un fost concurent de la “X Factor” a fost arestat după ce a violat nouă femei și a filmat abuzurile înfiorătoare. În fața judecătorului, victimele sale au povestit cu lacrimi ce le-a spus bărbatul pe care l-au caracterizat ca fiind un om sadic. Agresorul și-a recunoscut faptele abominabile în instanță.

Citește și: Ce se întâmplă la audiţiile X Factor, atunci când camerele sunt oprite. Delia a făcut dezvăluiri uimitoare despre show-ul de la Antena 1

Un fost concurent de la “X Factor”, arestat după ce a violat 9 femei și a filmat abuzurile înfiorătoare

Phillip Blackwell, unul dintre foștii concurenți ai emisiunii “X Factor” din Marea Britanie, a fost închis pe viață după ce violat nouă femei. Atacurile asupra victimelor sale s-au petrecut în ultimii 22 de ani și, potrivit surselor din achetă, el le acoperea ochii unora dintre femei cu banda adezivă și filma abuzurile, relatează jurnaliștii de la BBC.

Conform descrierii din instanță, bărbatul de 56 de ani era “calm și calculat” în timpul atacurilor șocante, și chiar le spunea victimelor sale că dorește ca acestea să se bucure de el”. Phillip Blackwell a comis prima agresiune în 1997 și a continuat până anul trecut. În fața judecătorilor, el a pledat vinovat de 31 de infracțiuni sexuale, inclusiv viol, tentativă de viol, agresiune indecentă, agresiune prin penetrare, voyeurism.

Presa britanică a scris că agresorul identifica tinere femei pe care le găsea atrăgătoare, le urca cu forța în mașină, iar apoi mergea într-un loc unde ataca. Una dintre victimele fostului participant la “X Factor” a dezvăluit ce mărturisire i-a făcut în timpul violului.

“Dacă întâlnesc aș întâlni o fată ca tine, aș vrea să mă căsătoresc cu ea. Vreau să te bucuri de asta” sunt afirmațiile pe care Phillip Blackwell i le-a spus uneia dintre femeile pe care le-a violat.

Anchetatorii au aflat că individul își amenința victimele astfel încât acestea să nu meargă la poliție, amintindu-le că știe unde stau. Câteva dintre femeile abuzate sexual de el l-au descris ca fiind răul în persoană.

Nu rata: Despărțire în showbiz! Jo și iubitul ei Juno nu mai sunt împreună. Fosta concurentă de la X Factor a făcut public motivul

Află și: Îl mai ştii pe Nadir, concurentul de la X Factor? Ce a ajuns să facă astăzi, pentru bani

Phillip Blackwell a devenit viral după ce a făcut un cover al melodiei “Gold” care aparține trupei Spandau Ballet pe scena emisiunii “X Factor” din Marea Britanie.