Un ieșean a fost reținut după ce a amenințat pe Facebook martorii care l-au denunțat că a tăiat ilegal arbori

Publicat: 11/01/2019 | 11:58

Dosar inediat la Iași! Un bărbat de 69 de ani, care era cercetat sub control judiciar într-un dosar de tăiere ilegală de arbori, a fost reținut după ce s-a filmat în timp ce amenința martorii din dosar. (VEZI ȘI: VICEPRIMARUL UNEI LOCALITĂȚI DIN IAȘI, ÎNJUNGHIAT DE UN TÂNĂR CARE S-A LEGAT DE FIICA EDILULUI)

Constantin Vezeteu, din comuna Țibana, este acuzat de procurori că, în ultimii ani, a tăiat de mai multe ori, ilegal, arbori dintr-o pădure privată. Plasat sub control judiciar în acel dosar, bărbatul nu avea voie să ia legătura cu o serie de martori din dosar, aceasta fiind una dintre obligațiile impuse pentru a rămâne în libertate.

I-a amenințat cu moartea pe cei cu care nu avea voie să ia legătura

Cu toate acestea, zilele trecute, bărbatul a realizat o filmare pe care a publicat-o pe Facebook și în care i-a amenințat cu moartea pe cei care au dat declarații împotriva sa. Vezeteu a fost vizitat, joi, de polițiști, care l-au ridicat chiar din locuința sa. (NU RATA, AICI: MINUNEA DE LA IAȘI! SUTE DE OAMENI AU FOST MARTORI, IAR UN BĂTRÂN POVESTEȘTE TOTUL)

„Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 6 ianuarie a.c., bărbatul ar fi postat pe o rețea de socializare un material video, în care ar fi adresat mesaje amenințătoare mai multor martori din cadrul unui dosar penal în care are calitatea de inculpat, față de acesta fiind dispusă și măsura controlului judiciar”, au precizat polițiștii ieșeni.

Citește și...