Tragedie la Exatlon România! A murit într-un teribil accident

Publicat: 15/11/2018 | 09:22

Un pilot a murit după ce și-a înscenat un accident de motocicletă. Iar totul s-a întâmplat sub privirile echipei EXATLON! (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Miguel Angel Pena, un pilot de motociclism în vârstă de 39 de ani, a murit, vineri, în oraşul dominican Las Terrenas, la doar câţiva kilometri de locul în care se filmează show-ul Exatlon. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI NECENZURATE CU FAIMOASA VANCEA LA 3 SĂPTĂMÂNI DUPĂ CE A PĂRĂSIT EXATLON)

Bărbatul se plimba cu prietenii lui din clubul Immortals MC atunci când a pierdut controlul motocicletei și s-a lovit de un parapet metalic. Miguel Angel Pena a avut traumatisme craniene și în ciuda eforturilor depuse de medici, el nu a mai putut fi salvat. Întregul moment a fost surprins de o cameră de luat vederi fixată pe casca motociclistului, imaginile fiind ulterior publicate de jurnaliştii de la Daily Mail. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

A murit după ce și-a înscenat un accident de motocicletă

Miguel Angel Pena a murit la câteva luni după ce şi-a înscenat un accident pentru a-şi cere iubita în căsătorie. El a avut un plan ingenios, iar prietenii i-au fost complici. Miguel s-a prefăcut grav rănit, iar când iubita lui a venit într-un suflet la el, s-a ridicat şi a scos de sub cască inelul de logodnă pe care i l-a oferit acesteia.

Momentul a fost, de asemenea, filmat şi s-a încheiat cu un sărut, în aplauzele complicilor. Miguel Angel Pena şi iubita lui erau părinţii unei fetiţe în vârstă de 12 ani. (VEZI ȘI: MESAJUL EMOȚIONANT AL DIANEI BELBIȚĂ PENTRU PRIETENA EI DE LA EXATLON: ”FACI APROAPE IMPOSIBILUL…”)

 

Citește și...