Un tânăr sportiv din Olt s-a spânzurat pentru că a pierdut banii la păcănele

Publicat: 05/12/2017 | 15:24

Descoperire macabră în Pădurea Strehareţi din Slatina, judeţul Olt. Ionel Alin Cârstea, un tânăr de 18 ani, din comuna Valea Mare, a ales să-şi pună capăt zilelor, spânzurându-se de un copac, după ce a pierdut banii la păcănele. Trupul său neînsufleţit a fost observat de un echipaj al Poliţiei Locale Slatina care patrula prin zona respectivă. (VEZI ŞI: Descoperire macabră în sectorul 1 al Capitalei. Tânăr mort, asfixiat cu o pungă pe cap!)

Potrivit informaţiilor obţinute de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Ionel Alin Cârstea, băiatul în vârstă de 18 ani care a fost găsit spânzurat, marţi dimineaţă, în Pădurea Strehareţi, ar fi fost un împătimit al jocurilor de noroc, plecând de acasă cu aproximativ 4.000 lei şi aur.

Anchetatorii spun că asupra trupului neînsufleţit al lui Alin Cârstea din Valea Mare nu s-a găsit niciun bilet de adio, prin care acesta să fi explicat de ce a recurs la acest gest necugetat. Tânărul de 18 ani ar fi plecat luni de acasă cu câteva mii de lei, dar şi cu bijuterii din aur, motiv pentru care rudele l-ar fi căutat pe parcursul nopţii de luni spre marţi prin sălile de jocuri de noroc, ştiindu-l un împătimit al acestora.

Ionel Alin Cârstea a fost elev al Liceului cu Program Sportiv Slatina şi fost sportiv de performanţă. Anul acesta a terminat studiile liceale, iar de-a lungul ultimilor ani a reuşit să câştige mai multe medalii la competiţiile de lupte greco-romane.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul Iulian Nicolae, a declarat că tânărul nu prezenta urme de violenţă, fiind vorba de o sinucidere. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. (CITEŞTE AICI: Ultimul mesaj al tinerei care s-a aruncat de pe podul de la Cernavodă! Mama fetei, disperată: „Te roagă mami să te întorci acasă!”)

ELENA AILUŢOAEI
 

Citește și...